Bedste Gurkemeje 2024

Topliste Bedste Gurkemeje – Tilskud

Bedst i Test
9.9
Gurkemeje premium Healthwell

Healthwell Gurkemeje Premium er et kosttilskud, der kombinerer den perfekte blanding af naturlige og økologiske ingredienser for at give dig en kraftfuld og potent dosis curcumin. Dette højdosistilskud sikrer, at dine behov bliver opfyldt for at opretholde optimal sundhed. Healthwell Gurkemeje Premium er med dets sundhedsfordele for hele kroppen en perfekt måde at holde din krop sund og stærk på.

Vi ved, at du gerne vil passe bedre på dig selv, og derfor er vi stolte af at tilbyde Healthwell Gurkemeje Premium. Det er et højdosis kosttilskud med et naturligt ekstrakt og organisk pulver fra gurkemeje, som betragtes som de aktive ingredienser. Formuleret med en potent bioaktiv forbindelse kaldet curcumin, Healthwell Gurkemeje Premium er sikker at bruge hver dag og kan give betydelige fordele for dit helbred. Prøv det i dag!

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Hvis du leder efter curcumin eller gurkemejeekstrakt, finder du ikke noget meget renere og enklere end dette. Det er naturligt, vegetabilsk og uden unødvendige stoffer. Prisen er også meget rimelig, kundeanmeldelserne er meget glade, og den kommer fra en meget pålidelig leverandør! Derfor er denne på listen.

Er der nogen bagdele med produktet?

Efter at have gennemgået produktet, det vil sige indholdet, prisen og kundeanmeldelser, kan vi sige, at vi ikke finder nogen større ulemper.

Fakta

 • Vegetabilsk
 • Høj dosis
 • 3,75 kr/kaps
9.5
Rawpowder Gurkemejepulver

Rawpowder Gurkemejepulver er en førsteklasses økologisk rå, vegansk og ikke-GMO gurkemeje med et naturligt indhold af curcumin, en ingrediens, der er blevet meget populær i sundhedsverdenen. Det er nemt at blande i enhver mad eller drikkevare og byder på utallige sundhedsmæssige fordele. Fantastisk til madlavning og tilføjelse af mad for smag!

Rawpowders gurkemejepulver er 100% økologisk og vegansk. Det er et almindeligt krydderi, men er blevet mere og mere populært på grund af dets sundhedsmæssige fordele. Farven er fra curcumin, et stof, der har et naturligt indhold i produktet. Prøv det uden risiko i dag!

Er der nogen bagdele med produktet?

Der er ingen specifikke bagdele med produktet, men det afhænger af, hvad du leder efter. Dette produkt er naturligt og økologisk, så du får ikke den største dosis. Men hvis du leder efter noget naturligt, så er dette noget for dig!

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Produktet er 100% økologisk, vegansk og helt naturligt.

Fakta

 • Meget rimelig, under 100 kr
 • Økologisk pulver
 • Naturlig og vegansk
9.5
Curcumin

Curcumin - nøglekomponenten i gurkemeje - er anerkendt for at have en væsentlig rolle i at forbedre den generelle sundhed og velvære. Curcumin er afledt af gurkemeje og mere specifikt roden af Curcuma longa-planten. Gurkemeje er blevet brugt i århundreder i traditionel medicin, mad og tekstilfarvning og som et anti-inflammatorisk middel i ayurvedisk.

Vi ved, at du gerne vil holde dig sund, men du har ikke tid til at lave mad. Vi forstår det. Det er derfor, vi skabte vores nye Healthwell Curcumin-tilskud, med de samme kraftfulde fordele af gurkemeje plus et ekstra boost af antioxidanter fra sort peber og ingefær; så du kan holde dig sund på kun 2 minutter om dagen.

Er der nogle ulemper, man skal være opmærksom på?

Hvis du har en følsom mave, skal du være forsigtig. Bortset fra det er dette et fantastisk produkt. Produktet har en meget rimelig pris og gode kundeanmeldelser!

Fakta

 • 2,42 kr/kaps
 • 60 kapsler
 • Højdosis curcumin
9.2
Gurkemeje Vingummier

Hvis du er opsat på at forblive sund og se godt ud i din alderdom, skal du have fat i dine led. Og det er her gurkemeje vingummier kommer ind! Lavet med den medicinske kraft af curcumin, sort peber og ingefær, er disse gummier forpligtet til at holde den ømme følelse i skak.

Gurkemeje Vingummier er lavet af naturlige ingredienser som sort peber, ingefær og gurkemejerod (curcumin) for at pleje dine stive, smertefulde led og aldrende hud naturligt. Disse gummier kan tages som et alternativ til gurkemejepiller. De er en perfekt godbid for folk, der forsøger at erstatte sukker i deres kost med noget sundere.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Hvis du har svært ved at tage piller, er dette fantastisk for dig. Velsmagende og hurtig at tage!

Fakta

 • Under 200 kr
 • Køb mere, spar mere
 • Nok til 3 måneder

Vores købsguide Gurkemeje

bedste gurkemeje

Gurkemejes historie

Gurkemeje har været brugt i både køkken og naturmedicin i flere tusinde år (faktisk mere end 4000 år efterhånden), og kan dateres tilbage til Indiens vediske samfund (begyndelsen på hinduismen), hvor roden både blev brugt i religiøse, såvel som gastronomiske sammenhænge. 

Indien er verdens primære eksportør af gurkemeje, og roden har også en helt særlig signifikans for det indiske folk, da de indtager op mod 80% af verdens gurkemeje produktion.

Krydderiet kaldes også for det “indiske saffron” grundet dets kraftige farve, som minder meget om en gul version af den luksuriøse røde farve fra det dyre krydderi. I modsætning til saffron er gurkemeje langt nemmere at høste og behandle, hvilket også gør at prisen lander meget længere nede end saffron. 

Udover at blive brugt som naturmedicin og i kombination med mad, så er gurkemeje også i mange år blevet brugt som en aktiv komponent i diverse skønhedsartikler og kosmetik. Nogle områder i Indien laver også stadig en gurkemeje creme, som de smører på vordende brude og brudgomme inden deres bryllup. Dette gør man, fordi man mener at den gyldne mos får folk til at skinne, og derudover blokerer gurkemejen også for bakterier og andre negative ting, når folk skal være så rene som muligt (f.eks. under bryllupsceremonier, af religiøse/kulturelle årsager). 

Gurkemeje kan både fås som kapsler, pulver, piller, rødder og andre ting, så der er masser af muligheder for dig, ligegyldigt hvordan du har lyst til at tage produktet. I de kommende afsnit kan du læse mere om, hvorfor gurkemeje er et af de bedste helseprodukter på markedet, både i naturlig og syntetisk form. 

Flere forskellige måder, du kan få gurkemejes mange fordele

Gurkemeje er selvsagt en fantastisk ingrediens med mange spændende fordele i sig. Der findes nogle forskellige produkter på markedet, som du kan bruge til at opnå resultaterne, som vi påpeger i denne artikel. 

 • Gurkemeje som rod → du kan få gurkemeje i samme form som ingefær, i en lille knoldet rod. Når du arbejder med gurkemejerod er du garanteret at få meget gule fingre efterfølgende (meget lig hvad der sker når du arbejder med rødbeder, her selvfølgelig i en anden farve). Roden smager ikke af meget og kan derfor inkorporeres i mange retter. 
 • Gurkemeje som krydderi → formalet gurkemeje kan indgå i mange lækre retter; det farver maden i en flot gul farve (kemikaliet curcumin er det aktive farvestof i gurkemeje), som blandt andet også indgår i karry, for at give det den karakteristiske farve.  
 • Gurkemeje som kapsler / piller → gurkemeje i kapsler eller som piller kan gøre det nemmere at få indtaget krydderiet, hvis du ikke er glad for smagen (som smager meget svagt af lakridsrod) eller er træt af hvor meget det farver gryder, beholdere, glas, fingre og tænder. 
 • Gurkemeje som ekstrakt → gurkemeje i ekstrakt form er også en god måde at få en koncentreret mængde gurkemeje hver dag, og kan være et godt kosttilskud alternativ til folk som har svært ved at synke piller og kapsler. 
 • Gurkemeje som gummier → dette er også et godt alternativ til folk som ikke kan sluge piller og kapsler. (Vin)gummierne kan tit købes med frisk smag af citrus eller eksotiske frugter, hvilket maskerer smagen af krydderiet rigtig godt, hvis folk ikke bryder sig om den ellers milde smag. 

Som du kan se her, så kan du tage gurkemeje på en masse forskellige måder. Mængden af forskellige produkter siger også noget om, hvor vigtigt et tilskud gurkemeje er på helse markedet.

gurkemeje i kapsel

Gurkemeje mod gigt og kræft*

Gurkemeje bruges også flittigt som naturligt behandlingsmiddel i forbindelse med visse sygdomsforløb, blandt andet gigt og kræft. Gurkemejes traditionelle helbredelsesmetoder stammer tilbage fra de Ayurvediske praksisser (en form for alternativ behandling indenfor hinduismen, sammensat af ordene Ayur (livets) og veda (viden/videnskab)). 

Studier har blandt andet konkluderet, at gurkemeje er med til at understøtte immunsystemet, øge vores optagelse af antioxidanter (som stopper celler fra at oxidere/transformere sig) og kan hjælpe med at skærpe hjernen. 

Derudover har gurkemeje også smertelindrende egenskaber, lignende ibuprofen og aspirin, som bliver brugt flittigt herhjemme; dette, sammen med dets evne til at nedslå betændelsestilstande og bekæmpe depression.  

* Sørg altid for at fortælle behandlere (læger, kirurger, m.v.) hvis du tager curcumin og skal til at starte i kræftbehandling. 

Bivirkninger ved gurkemeje og gurkemeje rod

I og med at gurkemeje og dens rod indgår i det almindelige køkken, er der sjældent bivirkninger associeret med dets brug. Men som det gør sig gældende med alt, så kan folk reagere forskelligt på visse ingredienser, og større mængder af krydderier, mineraler og andre næringsstoffer, kan altid ende med at resultere i ubehagelige oplevelser, blandt andet:

 • Mavesmerter
 • Diarré
 • Allergiske reaktioner (udslæt på hud)
 • Kvalme
 • Opkast

Generelt gør det sig dog gældende, at der skal flere grams indtagelse dagligt til, før du kan risikere at blive ramt af bivirkninger. Men hvis du reagerer på kosttilskuddet, så skal du altid stoppe med at tage produktet og kontakte din læge, hvis bivirkningerne udvikler sig alvorligt. 

Dette har vi taget med i vores vurdering af det bedste gurkemeje

I vores overvejelser omkring det bedste produkt har vi måtte tage alle de ovenstående informationer med, for at kunne finde frem til det allerbedste produkt. De bedste produkter for dig vil jo selvfølgelig være subjektive, da personlige præferencer og begrænsninger altid spiller ind (f.eks. prisklasse, hvorvidt du vil have et pulver / en pille, osv.), men derfor kan toplisten stadig godt bruges, som et udgangspunkt for dine egne overvejelser. 

Det har været vigtigt for os at finde det produkt, som vi havde de bedste effekter med, så vi kan viderebringe denne information til dig, så du kan få de produkter, med størst chance for succes. 

testvinder gurkemeje

FAQ

Hvad er gurkemeje?

Gurkemeje stammer fra gurkemejerod og indeholder farvestoffet curcumin, som har en lang række af fordele. 

Hvordan kan man få gurkemeje som kosttilskud?

Gurkemeje kommer i mange former: krydderi, tabletter, kapsler, piller, pulver, gummier og ekstrakter. 

Er der bivirkninger ved at indtage gurkemeje?

Gurkemeje giver for det meste ikke bivirkninger, men større mængder dagligt kan give uro i maven og kvalme. Nogle kan også have allergiske reaktioner (udslæt på kroppen). 

Hvorfor tager folk gurkemeje kosttilskud?

Nogle vælger at tage gurkemeje som kosttilskud, fordi det har en masse positive effekter; og derudover er det ikke alle, der bryder sig om smagen af gurkemeje, eller også forsøger folk at undgå den kraftige gule farves afsmitning. 

Hvilke fordele er der ved gurkemeje?

Gurkemeje er antiinflammatorisk og bliver derfor ofte brugt som naturlægemiddel i forbindelse med gigtpatienter og kræftpatienter (særligt i form af kosttilskud, da disse ofte er produceret med henblik på at optage så meget af stoffet som muligt). 

Konklusion

Gennem vores topliste har du fået svar på hvilken gurkemeje, der var bedst i test. Gurkemeje er et fantastisk produkt, som har en masse fantastisk fordele og det kan inkorporeres i din hverdag på mange måder. 

Med muligheder for både at bruge det som krydderi, eller at tage det i et af dets forskellige former, er dette et af de mest alsidige, eftertragtede og lettilgængelige kosttilskudsprodukter. Vi håber derfor, at du bliver glad for dit produkt. 

Kildehenvisning

https://journals.lww.com/nutritiontodayonline/–erview_of_Potential_Health_Benefits.8.aspx

https://www.researchgate.net/-aeaaff3bf001f1/Turmeric-A-Herbal-and-Traditional-Medicine.pdf

https://www.healthline.com/nutrition/top-10-evidence-based-health-benefits-of-turmeric

https://www.cancer.dk/hjaelp-viden/det-kan-du-selv-goere/alternativ-behandling/kosttilskud/gurkemeje/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92752/

Opdateret 28.12.2022