Bedste Koffeinpiller 2024

Topliste Bedste Koffeinpiller

Bedst i Test
9.9
Core Caffeine

Der er en grund til, at alle skal holde sig energiske i løbet af dagen, og det er ikke kun for at komme igennem arbejdet. Ekstra energi i løbet af dagen vil give dig mulighed for at være mere produktiv, hvilket er hvad din virksomhed har brug for. Core Caffeine™ tilbyder en helt naturlig, sikker og sund måde at levere den energi på, så du kan få mest muligt ud af din dag.

Koffein er et energigivende alkaloid, der findes i kaffe, te og chokolade. Core Caffeine™ vil give dig den energi, der svarer til 2 kopper kaffe, så du vil være vågen og frisk hele dagen. Hvis du leder efter et boost i energi, så prøv vores rene koffeintilskud i dag!

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Core Caffeine leverer præcis, hvad de siger. Koffein og intet mere. Det er helt naturligt og sikkert. Brug den når som helst du har brug for en pick-me-up:

 • Om morgenen før arbejde for at få energi - Om eftermiddagen for at holde fokus på arbejdet
 • Efter en træning for at komme sig hurtigt og undgå træthed

Er der nogen bagdele med produktet?

Hvis du leder efter koffeintilskud, der har smag, plus masser af andre tilsætningsstoffer, så er dette ikke noget for dig. Det er koffein piller, uden meget ekstra.

Fakta

 • 100 - 500 kapsler
 • 65 - 219 kr
 • 0,50 kr/portion

 

Indeholder annoncer

9.5
Bodylab Caffeine

Du behøver ikke vente på en træt dag for at få et udbrud af energi, Bodylab Caffeine er en fantastisk måde at forblive opmærksom og ultraproduktiv på. Du vil booste din præstation ved at få øjeblikkelig adgang til naturlig koffein og de ingredienser, der fremmer fokus og mental klarhed.

Boost din produktivitet med Bodylabs naturlige koffeintilskud! Lavet med 100% naturlige ingredienser, Bodylab Caffeine giver dig et boost af energi og mentalt fokus. Det er det perfekte supplement til din morgenrutine, eller når du føler dig træt og har brug for noget skarphed.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Bodylab Caffeine er et koffeintilskud. Det hjælper dig med at holde dig vågen, opmærksom og fokuseret på de ting, der betyder mest. Bodylab Caffeine giver en hurtig og bekvem måde at tilføje et energiboost, når du har mest brug for det.

Er der nogen bagdele med produktet?

Bodylab Caffeine er ikke for dem, der ønsker at kun holde sig vågne. Med 300mg Koffein er Bodylab Caffeine specielt udviklet til dem, der har brug for det ekstra boost af energi om morgenen og før en træning.

Fakta

 • 200 tabletter
 • 99 kr
 • Max daglig dosis: 3 tabletter

Indeholder annoncer

9.5
Koffein, 60 KAPSLER

Kaffe gør dig træt. Koffein gør dig mere vågen. Kaffe er også notorisk dårligt for maven og kan være svært at regulere. Koffein fra Protein.dk kombinerer protein af høj kvalitet, højt koffeinindhold og en fantastisk smag for at hjælpe dig med at reducere træthed og udmattelse, samt øge mental klarhed. Vores 60 dages forsyning vil hjælpe dig med at forbedre din daglige præstation uden skadelige effekter på dit helbred - vi forsikrer dig om, at Caffeine by Protein.dk er verdens bedste kvalitets koffeinkapsler på markedet i dag.

Du vil ikke dehydrere og blive tvunget til at gå på toilettet hver time. Med en dosis på 200 mg i hver kapsel holder denne æske med 60 kapsler til en god måned lang forsyning, hvilket betyder, at du har nok koffein til de lange dage på arbejde eller i skole!

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Koffein fra Protein.dk er et kosttilskud af høj kvalitet, der indeholder en perfekt dosis koffein. Det er skånsomt for ens mave og forårsager ikke dehydrering, som kaffe kan! Med 200 mg pr. kapsel har den den perfekte dosis koffein, og 60 kapsler holder dig i to måneder!

Fakta

 • 60 kapsler
 • 45 kr
 • 200 mg koffein per kapsel
9.3
Active T5 Plus Koffeinpiller

Vores Active T5 Plus Koffein piller er et 100% naturligt supplement, som kan hjælpe dig med at forbrænde fedt og få mere energi. Active T5 Plus Koffein indeholder grøn kaffe, grøn te og guarana. Giver dig muligheden for at tabe dig og den ekstra energi, du skal bruge for at nå dine ønskede mål.

Active T5 Plus Koffein er den sikre, naturlige måde at få din daglige dosis koffein på! Lavet med kun naturlige ingredienser og ingen kunstige farver eller konserveringsmidler, Active T5 Plus Koffein er en nem måde at booste dine energiniveauer og forbrænde fedt. Active T5 Plus Koffein inkluderer grøn kaffe, grøn te og guarana, som har vist sig at øge fedtstofskiftet. Din krop bruger mere energi på at omsætte dem, hvilket fører til vægttabsfordele.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Active T5 Plus Caffeine er et kosttilskud med patenterede, klinisk testede ingredienser, der har vist sig at understøtte fedtforbrænding og energiproduktion. Den er garanteret i 3 måneders brug og er lavet med guarana, grøn kaffe, grøn te og vitamin B6.

Fakta

 • 180 kapsler
 • 1,65 kr/kapsel
 • Hjælper med fedtforbrænding
9.1
Caffeine 200 mg, 90 caps

Føler du dig træt og nedslidt? Det er tid til at prøve en højere forbrænding! Du ved, at du har brug for kaffe for at starte dagen. Men du har ikke tid til at sætte dig ned og nyde en god kop.Star Nutritions koffeinkapsler er den perfekte løsning til alle, der ønsker at forbedre deres mentale og fysiske udholdenhed.

Med 200 mg pr. kapsel er disse koffeinkapsler en fantastisk måde at forbedre din kognitive ydeevne og opmærksomhed. Lavet med naturlige ingredienser, vil disse koffeinkapsler få dig til at føle dig forfrisket og forynget på ingen tid!

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Star Nutrition Koffeinkapsler er koffein af høj kvalitet, men også til en fornuftig pris. Med et koffeinindhold på 200 mg pr. kapsel giver Star Nutrition dig et alternativ til kaffe. Vores koffeinkapsler er af høj kvalitet, og de vil give dig et boost i energi og mental ydeevne.

Fakta

 • 90 kapsler
 • 1-2 kapsler per dag
 • 62 kr

Indeholder annoncer

Vores købsguide koffeinpiller

bedste koffeinpiller

Lidt information og historie om koffein

Koffeinens historie går flere tusind år tilbage og er originalt associeret med sort te, som har et relativt højt indhold af koffein. Senere, efter år 0, blev kaffen fundet i Etiopien, i et område, som også har været med til at lægge navn til kaffeplanten. 

Virkningen af koffein, om det så er i form af kaffe, te, energidrik eller koffeinpiller er en som mange mennesker er afhængige af for at få deres dag til at hænge sammen. 

Dette gør sig særligt gældende for danskere, som i mange år har haft et af de højeste koffeinindtag i verden (på grund af deres store kærlighed for især kaffe). 

Positive og negative sider ved indtagelse af koffein

Koffein har både en dokumenteret virkning og bivirkning; faktisk er der en række af dem, som vi har tænkt os at gennemgå her.

Koffein er bevist at kunne have meget positive resultater hos personer, som ikke er overfølsomme over for stoffet. Nogle af de positive ting, du kan opleve ved brug af koffein er blandt andet:

 • En opkvikkende effekt → centralnervesystemet bliver skærpet og stimuleret, så du føler dig mere vågen og får en forhøjet reaktionsevne. 
 • Øget præstation → som det er typisk for stimulanser, så hjælper det med at øge vores udholdenhed, på sin vis lidt ligesom adrenalin gør. Det er også af denne grund, at koffein førhen var på dopinglisten (det er det dog ikke længere). 
 • Øget fedtforbrænding som kan være godt for vægttab.

Men du slipper ikke kun med positive sider. Koffein er i sidste ende en stimulans ligesom andre opkvikkende stoffer (kokain, amfetamin, nikotin, meth, hvoraf disse er langt mere skadelige og har mange flere negative sider). Det vil sige, at du også kan risikere at få nogle ubehagelige bivirkninger når du bruger det – blandt andet:

 • Afhængighed → dette er særligt kendt blandt folk som drikker kaffe, da mange ikke føler, at de ikke kan fungere normalt uden deres daglige dosis kaffe. Dette er som sagt fordi du har at gøre med en stimulans; afhængigheden løber også i de andre stimulanser vi nævnte ovenfor (blandt andet nikotinafhængighed). 
 • Humørbaserede ændringer → alt fra ængstelighed, irritabilitet, angst og nervøsitet kan opleves. 
 • Hovedpine → opleves af de fleste, også når deres afhængighed ikke dækkes. 
 • Graviditet → gravide bør minimere deres brug af koffein, da dette kan skade fosteret, og i værste tilfælde kan lede til for tidlig fødsel og spontan abort. 
koffein tilskud

Boost din træning 

Koffein, som stimulans, kan bruges i forbindelse med træning – og bliver faktisk ofte brugt i fitnesscentre, inden folk skal dyrke cardio eller lave vægtløft. Koffeinen kan gå ind og stimulere og ‘vække’ din krop (og ikke mindst hjerne), så du føler dig mere klar til at træne. 

Det kan altså føles som om, at du får et ekstra boost energi, når du skal til at træne. Hvis du træner tidligt om morgenen, eller sent efter arbejde, så kan det være, at det ekstra energiboost som koffein piller tilbyder, kunne være det rigtige valg for dig. 

Start dog altid ud i små mængder, da forskellige kroppe reagerer meget forskelligt på koffein; og overvej også f.eks. om du tager produktet på tom mave eller efter et måltid – det kan have store konsekvenser for hvor kraftig en effekt du får fra produktet. 

Bivirkningerne som kan komme ved brug af koffein, hvis man er allergisk eller overfølsom for produktet, kan virke voldsomme og meget ubehagelige (nogle gange også alvorlige, blandt andet ved kraftig hjertebanken), så gå altid forsigtigt til værks. 

Således har vi udvalgt den bedste koffeinpille

Vi har læst en lang række forskningsartikler og nyhedsartikler, for at give dig den vigtigste information, inden du går i gang med at bruge koffeinpiller. 

Vi har sammenlignet de bedste produkter på markedet og testet dem for at finde frem til de allerbedste kandidater. Du finder de koffeinpiller, som vi har vurderet til at være de allerbedste, øverst i artiklen på den såkaldte ‘topliste’. 

Når vi skal udvælge de bedste produkter, kigger vi efter en lang række ting. Nogle af de ting, som kommer med i vores overvejelser, er:

 • Hvilke produkter der har de bedste anmeldelser – hvilke produkter har rent faktisk hjulpet folk
 • Prisen; både for produktet som helhed, samt for individuelle doseringer. 
 • Hvilken form → denne gang er der tale om koffeinpiller, men i andre situationer kunne der lige så godt være tale om forskellige former for produkter, f.eks. brusetabletter eller gels. 
 • I nogle tilfælde kigger vi også efter skånsomme produkter (særligt hvis varen kan være hård ved maven).
 • Hvor mange personer der kan få glæde af produktet (f.eks. hvorvidt det er et vegansk produkt). 
kaffe plante

FAQ

Hvad er koffein?

Koffein er et stof, som produceres i naturen, men som også kan produceres i syntetisk form, og som påvirker vores nervesystem og øger koncentration, reaktionsevne og energiniveau. 

Er der bivirkninger ved koffeinpiller?

Bivirkninger ved koffeinpiller er det samme som al koffeinholdige varer: koffein afhængighed, hjertebanken, søvnløshed, rastløshed, muskelrystelser, sure opstød, hovedpine og kvalme. 

Hvad er en standard dosis koffein piller / tabletter?

De fleste koffeinpiller indeholder en koffein mængde på 200-300 mg, og fødevarestyrelsen anbefaler ikke at man får mere end 400 mg om dagen. 

Kan koffeinpiller hjælpe med min træning?

Mange føler, at de kan præstere bedre når de er stimuleret og vågne inden en træning. Det er af denne grund at mange vælger at bruge preworkout midler eller koffeinpiller. 

Bør børn eller gravide tage koffeinpiller?

Som hovedregel, bør hverken børn eller gravide tage koffeinpiller, af samme grund som at de ikke bør indtage store mængder koffein i det hele taget. 

Konklusion

Koffeinpiller er overalt på markedet, og det kan godt være en ordentlig mundfuld at skulle finde vej mellem alle de mange produkter. Det er her, vi kommer ind i billedet, vi specialiserer os nemlig i at finde de bedste kosttilskud på markedet og sammensætte dem i en liste, baseret på tests, som vi har udført. 

Vi håber, at du bliver glad for dit fremtidige køb af koffeinpiller, og at du har kunne bruge vores artikel til at få svar på dine spørgsmål.

Opdateret 28.12.2022