Bedste Kasein 2024

Topliste Bedste Kasein – Tilskud

Bedst i Test
9.7
Bodylab Casein Protein (750 g)

Kaseinprotein fra Bodylab; det bedste protein til vægttab og muskelbevarelse. Den er også perfekt til at lave lækre chokoladeshakes!

Kaseinprotein er et protein med langsom frigivelse med en utrolig høj biologisk værdi, hvilket gør det til det perfekte valg til vægttab og muskelbevarelse. Derudover smager det utroligt og er nemt at blande med vand eller enhver anden væske. Bodylab kaseinprotein er lavet med ægte mælk!

Bodylab Casein Protein er et premium, langsomt-optaklig protein med en lækker smag og lavt kalorieindhold. Fantastisk til atleter og vægtløftere, der ønsker at tilføje muskelmasse. Opdag den nye måde at få protein på. Få naturlige, slow-release proteiner udvundet af frisk mælk, for en lækker shake, der er nem for din mave og muskler. En fremragende kilde til calcium og noget af det bedste smagende protein, der findes.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Bodylab Casein Protein er lavet af frisk, rå mælk og produceret i et topmoderne anlæg, hvilket sikrer et mejeriprodukt af høj kvalitet. Bodylabs kaseinproteinpulver absorberes langsomt, hvilket betyder, at de er perfekte til forlænget frigivelse. Dette gør dem gode til at støtte muskelvækst før sengetid eller i løbet af dagen, hvor din mave kan være følsom. Og dems chokoladesmag? Det smager så utrolig godt.

Fakta

 • 750g
 • 292 kr/kg
 • Tilbyder mængderabat

Indeholder reklamelink

10 forskellige smagsvarianter
9.6
Core Casein

Hvis du leder efter en nem måde at få dit protein på om aftenen eller mellem måltiderne, er Core Casein lige hvad du har brug for. Core Casein har utrolig mange smagsvarianter! Her er der noget for enhver smag. og hjælpe med at opbygge og vedligeholde muskelmasse.

Core Casein - det ideelle protein til enhver tid på dagen. Dems kasein er lavet af hundrede procent ren mælk og er af højeste kvalitet. Desuden giver det protein i lang tid og forhindrer muskelnedbrydning. Du kan vælge mellem en række forskellige smagsvarianter. Nogle af dem er: Chocolate Bounty, Chocolate Dream, Vanilla, Salty Caramell og meget mer!

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Core Casein er et komplet protein, der hjælper musklerne med at restituere og vokse. Kasein med utrolig mange smagsvarianter! I øjeblikket er der 10 forskellige smagsvarianter. Core Casein er et langsomt fordøjeligt protein, som forsyner musklerne med protein i lang tid fremover og er med til at forhindre nedbrydning af muskler.

Fakta

 • 750g
 • 246 kr/kg
 • 10 smagsvarianter

Indeholder reklamelink

Langsomt fordøjeligt proteintilskud til kvinder
Womens Best Night Casein
9.2/10Our Score

Women's Best Night Casein er et langsomt fordøjeligt proteinpulver med 24 g protein med aminosyrer, du skal bruge for at komme dig efter din træning. Vi har høje niveauer af BCAA'er og glutamin, perfekt til genopfyldning efter træning.

Night Casein er et langsomt fordøjeligt proteintilskud til kvinder. Det er perfekt til aftenbrug, fordi det giver langtidsholdbart aminosyrebrændstof til dine muskler og hjerne uden at være højt i kalorier eller sukker. Natkasein indeholder BCAA'er og L-glutamin til muskelvækst og reparation, samt calcium til at give dig sunde knogler og tænder.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Womens Best Night Casein er et fantastisk kasein, specielt lavet til kvinder, og haver et højt indhold af BCAA og glutamin. Langsomme proteiner til en god nats søvn. Alle disse næringsstoffer i ét tilfælde. Beskyt din krop før sengetid.

Fakta

 • 1 kg
 • 319 kr/kg
 • BCAA og glutamin

Indeholder reklamelink

Et mælkefrit og laktosereduceret proteinpulver
9.4
Supreme Casein

Peptider er afgørende for at opbygge muskler, og det er ingen hemmelighed, at kaseinprotein er den bedste slags. Vi ved alle, at markedet er mættet med muligheder, men Star Nutritions Supreme Casein indtager pladsen som et af markedets bedste kaseinproteinprodukter.

Stop med at spilde din tid og penge på proteinprodukter med mindre protein end Supreme Casein. Med sin høje procentdel af komplet protein og laktose-reduceret sammensætning vil dette produkt helt sikkert blive et hit hos enhver atlet eller bodybuilder!

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Supreme Casein er et mælkefrit og laktosereduceret proteinpulver med utrolige 80% protein. Den indeholder hele 24 gram protein per portion, og kan nydes af dem, der er laktoseintolerante. Med en lækker smag er den perfekt til ethvert måltid, snack eller dessert. Gå videre og få dit Supreme Casein nu!

Fakta

 • 750g
 • 265 kr/kg
 • Mange smagsvarianter

 

Indeholder reklamelink

Høj kvalitet med langsom absorption
9.5
Optimum Nutrition 100% Casein

 

Leder du efter et protein af høj kvalitet og letfordøjeligt? 100% Casein fra Optimum Nutrition er det produkt, du har ventet på. Det har en langsom optagelse i kroppen og forsyner musklerne med protein timer efter indtagelse, det forhindrer muskelnedbrydning, og det er tilfredsstillende og mættende!

Du kender følelsen. Du har trænet i timevis, men du er stadig sulten. Dine muskler higer efter protein. Der er ingen større følelse af tilfredshed end at knuse din sult med 100% Casein. Det har vist sig at være meget mere effektivt end valle, som forårsager en stigning i blodets aminosyreniveauer efter indtagelse og derefter falder hurtigt bagefter. Det betyder, at du kan bruge 100% Casein i meget længere perioder uden at risikere at blive sulten eller med muskeltab.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Hvis du leder efter et protein af høj kvalitet med langsom absorption, er 100 % kasein det bedste på markedet. Vores micellære kasein indeholder mange sunde proteiner, som kan optages langsomt og holder i timevis efter indtagelse. Det er også fyldt med sunde fedtstoffer og har en mættende effekt.

Fakta

 • 924 - 1818 g
 • 330 - 305 kr/kg
 • 3 smagsvarianter

Indeholder reklamelink

Vores købsguide Kasein

bedste kasein tilskud

Kasein som proteinkilde i proteinpulver

Du tænker måske allerede, hvad er kasein overhovedet? Kasein kommer fra de faste stoffer i komælk (modsat whey pulveret, som kommer fra de flydende dele). Det er med andre ord et protein som kommer fra mælk, som kroppen bruger lang tid på at nedbryde. 

Kasein indeholder desuden relevante, essentielle aminosyrer, men bruges alligevel ikke kun i spiselige forbindelser. Faktisk er kasein også meget kendt, da det bliver brugt som en effektiv emulgator i lim og blandes med farvestoffer som senere bliver til maling. 

Kasein proteinpulver er meget populært, da det har en dejlig blød konsistens, når det tilføjes til en væske (for eksempel vand eller mælk). Derefter skal man vælge en smagsprofil, som man kan lide. Nogle af de mest populære proteinpulvere med kasein er med smagene:

 • Vanilje
 • Jordbær
 • Chokolade
 • Hindbær
 • Karamel

Informationer om proteinpulvere

Vi har allerede skrevet en artikel (og lavet en topliste) over de bedste proteinpulvere generelt, hvor vi også blandt andet fokuserede på nogle af de positive sider ved at bruge valle som proteinkilde i proteinpulveret. Denne artikel fokuserer i stedet mere specifikt på kasein proteinet.

Proteinpulvere er generelt gode som supplement til en varieret diæt, til folk som har svært ved at indtage nok proteiner. Mange sportsudøvere (særligt vægtløftere) bruger også proteinpulver, fordi det er nemt og belejligt at have med sig, som restituerende snack, efter en hård træning. 

Kroppen har nemlig brug for noget at reparere musklerne med, efter de er blevet trænet; og den skal helst have næringsstofferne så hurtigt efter træningen som muligt (og senest 3 timer efter), for at have en virkning. 

Derfor vælger mange at tage en proteinshake med sig under armen, når de smutter i fitnesscentret; på denne måde behøver du ikke stå og stege kylling, koge brune ris eller dampe broccoli for at få så mange gains som muligt – det hele ligger i din vanddunk, klar til at slukke din tørst. 

proteinpulver kasein

Grunde til at produktet er særligt populært

Nogle foretrækker kasein (eller supplerer deres vallepulver med kasein), fordi proteinerne er langsommere om at blive optaget af kroppen, end ellers. Derfor gør kasein produkter sig også særligt godt gældende som produkter der bliver brugt sent om aftenen, eller lige inden man skal sove (det, som man i branchen kalder ‘natproteiner’), hvor kroppens processer skrues ned. 

Med en krop der arbejder langsommere, er det mere givende med proteiner, som ikke nedbrydes i kroppen lige med det samme – og det er blandt andet af denne grund at folk vælger whey produkter fra fremfor kasein (eller vælger at bruge begge dele, på forskellige tidspunkter af dagen). 

Hvem kan få glæde af kasein og hvem bør holde sig væk?

Generelt appellerer proteinpulver til seriøse sportsudøvere, som ikke kan dække deres høje proteinindtag. Dog kan man sige, at mange vil kunne nyde kasein produkterne, da de ofte er kombineret med smagskomponenter, som enten smager godt for sig selv, eller i kombination med fødevarer. 

Kasein er dog ikke for alle; proteinet er jo som sagt udvundet af komælk, og mælkeallergikere bør derfor ikke bruge kasein proteinpulver. Der findes masser af alternativer, for folk som enten ikke ønsker at indtage animalske produkter, eller som ikke må/kan af sundhedsmæssige årsager. 

Blandt andet kan du vælge et produkt baseret på ris eller soja. Smagen forbliver i de fleste tilfælde det samme (du kan ikke smage proteinet), dog kan der nogle gange være forskel i hvor lind og blød din proteindrik bliver. Her er det ofte 

Sådan her finder du det bedste kasein produkt

At finde et produkt, som både virker og som man har lyst til at bruge, kan være svært. Derfor har vi gjort det nemmere for dig ved at give vores egen bedømmelse af de bedste produkter øverst på denne side. Disse resultater kan du krydsreferere med dine egne præferencer – og hvis du stadig er helt på bar bund, så kan du tænke på disse punkter i forbindelse med dit valg af produkt: 

 • Kig efter pris; nogle gange kan du være heldig at finde et billigt produkt som samtidigt har nogle fantastiske ingredienser. Du kan for eksempel bruge den guide, vi har liggende øverst på vores side. 
 • Find en smag, som passer til dig. Dette er et af de vigtigste ting ved valget af et hvilket som helst proteinpulver. 
 • Kig efter produkter, som er produceret i Danmark, da disse oftest indeholder nogle af de ingredienser af højest og bedst kvalitet. 

Med disse tips og vores topliste, kan du ikke gå helt galt i byen, når du køber dit næste proteintilskud. 

testvinder kasein

FAQ

Hvor kommer kasein fra?

Kasein er et mælkeprotein (findes i komælk og modermælk), som fungerer som bindingsmiddel eller emulgator i forbindelse med andre ingredienser. 

Hvad bruges kasein i?

Kasein findes i rigtig mange produkter. Alt fra proteinpulver, billige oste- og pølse produkter i supermarkederne, til maling, hvor det oftest bruges som et bindingsmiddel. 

Kan kasein proteinpulver erstatte måltid?

Proteinpulver, ligegyldigt hvad det er baseret på, bør aldrig erstatte dit måltid. Heller ikke selvom at det er en god kilde til protein; det er et supplement ligesom så meget andet. 

Hvad kan jeg blande kasein pulver med?

I og med at kasein proteinpulver i sig selv er et blandings middel, er det nærmest kun fantasien der sætter grænser – dog er de mest almindelige blandings dele vand, mælk eller i madretter. 

Er der bivirkninger ved at tage proteinpulver med kasein?

De eneste bivirkninger du kan få er relateret til proteinpulveret i sig selv; bl.a. øget vægt og diarré. Nogle er dog allergiske overfor kasein (mælkeprodukt) og bør ikke bruge kasein proteinpulver. 

Konklusion

Vi håber, at du er blevet klogere på kasein proteinpulveret, hvad det gør og hvad du kan forvente, hvis du begynder at tage denne form for proteinpulver. Vi kan af gode grunde ikke hjælpe dig med hvad den bedste smagsprofil vil være for dig (så generaliserende kan vi ikke være i vores bedst i test profil), så der må du ud og prøve nogle produkter af. 

Generelt set kan man sige, at produktet ofte smager som det, der står på forsiden at pulveret – så tænk over hvad du godt kan lide og ikke kan lide uden for protein-verden; så vil du helt sikkert ende med at finde det perfekte produkt for dig. 

Med kombinationen mellem vores topliste og informationen på denne side, er du rigtig godt klædt på til selv at finde frem til det bedste produkt for dig, og vi håber at du bliver glad for det proteinpulver du vælger, og at det hjælper dig til at nå nye højder med din træning. 

Kildehenvisning

https://link.springer.com/chapter/10.1007/978-94-009-0755-3_4

https://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.542.3715&rep=rep1&type=pdf

https://altomkost.dk/raad-og-anbefalinger/de-officielle-kostraad-godt-for-sundhed-og-klima/

https://mejeri.dk/sundhed/maelkens-naeringsstoffer/protein-i-maelk/

https://www.mdpi.com/2072-6643/7/9/5339

Opdateret 28.12.2022