Bedste MSM 2024

Topliste Bedste MSM – Tilskud

Bedst i Test
9.9
MSM Kapsler - Healthwell

Healthwells Msm Kapsuler er et højdosis kosttilskud med ren MSM. Højt svovlindhold. Det findes naturligt i kroppens kollagen, som er med til at give struktur og stabilitet til leddene. Disse kapsler er et godt supplement til din sunde livsstil, da de ikke indeholder animalske produkter eller biprodukter, konserveringsmidler eller GMO'er.

MSM er en persons bedste ven! (Så længe de er venner med svovl!) MSM KAPSULER er et højdosis, rent MSM-supplement i en fleksibel kapselform, der kan tages når som helst og hvor som helst. De er mere effektive end tabletter, og de er nemmere at tage. Vores kapsler er i en praktisk pilleformet form, der er let at sluge. Få dem nu, og vær den person, du ønsker at være!

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Lækre kapsler, der er nemme at tage, gode for dine led og sundhed og vil muligens ændre dit liv. Hjælp din krops produktion af kollagen med en pille om dagen.

Er der nogen bagdele med produktet?

Hos nogle mennesker kan MSM forårsage kvalme, diarré, oppustethed og ubehag i maven. Når det påføres huden: MSM er muligvis sikkert, når det bruges i kombination med andre ingredienser, såsom silymarin eller hyaluronsyre og tea tree olie, i op til 20 dage.

Fakta

 • 0,83 kr/kaps (2,49 - 4,98 kr/dag)
 • 180 - 540 kapsler
 • 3 - 6 kapsler per dag
9.6
LIGNISUL MSM Powder

Lignisul MSM er en naturlig kilde til svovl, som findes i grønne planter. Svovl har flere vigtige funktioner i kroppen, for eksempel ved dannelsen af brusk og bindevæv.

Deres MSM er en naturlig kilde til svovl. Svovl har flere vigtige funktioner i kroppen, for eksempel ved dannelsen af brusk og bindevæv. Dette produkt er ideelt til dem, der ønsker at bevare sunde led og hud.

MSM (Methylsulfonylmethan) er en naturlig kilde til svovl, som findes i grønne planter og andre fødevarer. Den organiske form for MSM er den reneste og mest aktive form for MSM, med en kvantitativ sammensætning, der er dikteret af naturen.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Lignisul MSM indeholder 100% MSM fra den reneste form for organisk svovl, der udvindes af lignum. Få din Lignisul MSM nu og se selv, hvordan den hjælper din krops naturlige processer!

Fakta

 • 0,67 - 4,05 kr/dag
 • 500 g (250 - 41 porsjoner)
 • 2 - 12 gram per dag
9.6
Great Earth MSM + Vitamin C

Great Earth MSM + Vitamin C er en potent formel, der giver en kraftig dosis af MSM og C-vitamin en rimelig pris! Dr. David Jockers, forfatter til "The Clean Diet", som en vigtig rådgiver og supporter, giver vi dig det bedste MSM+vitamin C-supplement for at hjælpe dig med at mærke fordelene ved MSM. Denne højkvalitetsformulering er nu tilgængelig til at blive sendt over hele verden med sin høje kvalitet og overkommelige pris.

Forskning har vist, at MSM og C-vitamin kan hjælpe med at forbedre dit generelle helbred og velvære. Men tag ikke bare vores ord for det. Prøv det selv! Få fordelene ved både MSM og C-vitamin i én praktisk pakke.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Med over 1.000 5-stjernede anmeldelser er Great Earth MSM + Vitamin C blevet det førende mærke af denne type kosttilskud. Dette er det første og eneste produkt!

Fakta

 • 0,87 kr/kaps
 • 120 kapsler
 • Vegansk

 

9.5
MSM med C-vitamin Weight World

WLedsmerter? Ja tak! WeightWorlds MSM med C-vitamin er et naturligt supplement til at pleje dine knogler og led. Tag blot 2 kapsler dagligt, hvis du lider af ømme eller hævede led, og drag fordel af 2400 mg MSM (methylsulfonylmethan) hver dag.

WeightWorlds MSM med C-vitamin er et naturligt kosttilskud til at pleje dine knogler og led. Med 2400mg MSM (methylsulfonylmethan) om dagen, vil det hjælpe dig med at forblive mobil og aktiv, mens du føler letheden af smertelindring! Med det tilsatte C-vitamin vil det også stimulere dit immunforsvar.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Fælles komfort for alle. I over 40 år har folk stolet på WeightWorlds MSM med C-vitamin for sunde led og knogler. Du vil blive overrasket over de mærkbare fordele, som dette tillæg kan give.

Er der nogen bagdele med produktet?

Hos nogle mennesker kan MSM forårsage kvalme, diarré, oppustethed og ubehag i maven.

Fakta

 • 5-stjerner anmeldelser
 • 360 kapsler
 • 2400 mg
9.4
Core MSM Caps+

Leder du efter en naturlig, sund måde at holde dit hår og din hud i god stand? Vil du have din krop til at fungere på sit optimale niveau uden bivirkninger? Core MSM Caps+ er svaret. MSM er en organisk svovlforbindelse, der er blevet undersøgt og brugt i årevis. Det har vist sig at levere en verden af fordele, herunder sundere hud, hår, muskler, led og mere.

Stoler du på MSM til dine led? Leder du efter en ekstra edge i træningscenteret? Vil du have det bedste ud af din MSM? Prøv Core MSM Caps+ i dag! Dette antioxidantrige, superfood-supplement indeholder naturligt svovl sammen med C-vitamin og er formuleret til at give dig mere af det, du har brug for, og ingen af ingredienserne, som du ikke har.

Er der nogen bagdele med produktet?

Core MSM Caps+ er en praktisk, effektiv måde at få dit svovl og C-vitamin på uden at skulle kvæle piller. Få alle fordelene ved et naturligt kosttilskud uden at have ondt.

Fakta

 • 0,88 kr/kaps
 • 180 - 540
 • 1,5 g MSM og 80 mg C-vitamin
9.3
Hår vitaminer + MSM, 30 Veganske vingummier

Stop med at bekymre dig om dit hår! Få disse vitaminer og MSM, og vi lover, at du bliver glad.

Lavet med en blanding af vitaminer og sødestoffer, der er essentielle for et sundt udseende hår og hud, pakker disse velsmagende vingummier meget mere end bare sødme: D-vitamin og C-vitamin, som hjælper med at understøtte dannelsen af kollagen, Biotin, som bidrager til sundt hår vækst og negle, MSM som hjælper med at øge blodgennemstrømningen til hovedbunden og hårets rødder.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Forestil dig et hårvitamin, der ikke kun smager godt, men faktisk er godt for dit hår og din hud. Det er, hvad du får med disse lækre gummier spækket med vitaminer, mineraler og næringsstoffer. De er så nemme at tage, fordi de kommer i en pakke med tolv - altså én til hver dag i måneden!

Fakta

 • Velsmagende gummier
 • Jordbær smag
 • 30 stk under 100,-

Vores købsguide MSM

bedste msm

Svovl: grundstof, livsvigtigt mineral og kosttilskud

MSM kaldes i mange helse kredse for et vidundermiddel, da det er med til at understøtte en masse vigtige processer i kroppen. Derudover har det også indgået i kliniske forsøg på at mildne gigt symptomer og andre inflammatoriske tilstande, f.eks. fibromyalgi. 

Svovl er det 16. grundstof i det periodiske system, og er også et mineral, som er nødvendigt for at fremme levende organismer, som det fremgår af et studie fra Syddansk Universitet i 2014 [1]. 

Svovl udvikles i verdenshavene (nærmere betegnet i plankton som findes heri), og i og med, at der var mindre svovl i verdenshavene for flere milliarder år siden, havde de levende organismer også sværere ved at udvikle sig og udbrede sig.

MSM er en kilde til en koncentreret mængde af svovl, som dermed kan hjælpe med at dække dit daglige behov for grundstoffet, uden at miste sine forbindelser undervejs, som det gør sig gældende ved tilberedning af mad, da tilskuddet enten tages i kapselform eller pulverform. 

Kosmetisk MSM – hvide tænder, stærkere hår og glattere hud

Nogle MSM produkter er lavet ud fra kosmetiske principper og er derfor centreret omkring at booste kollagen produktionen i kroppen, som blandt andet fremmer din hud, dit hår, dine negle og tænder. Disse produkter kan også laves til en hjemmelavet tandpasta, som kan gøre dine tænder hvidere. 

Du tager blot pulveret (eller åbner kapslerne på midten og bruger pulveret derfra) og blander det med en lille smule vand, så det danner en tyk konsistens. Derefter børster du tænderne med produktet, skyller munden, og børster efter med almindelig tandpasta. 

MSM kan hjælpe med at fjerne misfarvninger, men det afhænger af dine tænders generelle helbred og mængden af misfarvning, hvorfor resultater kan variere fra person til person. 

hår hud negle msm

MSM imod visse sygdomme og symptomer

Andre methylsulfonylmethan produkter har ikke nødvendigvis en kombination med kollagen, men står enten alene eller kombineres med f.eks. glucosamin og er blevet brugt i smertelindrings eksperimenter på såvel slidgigts- og fibromyalgi patienter. 

MSM har efterhånden indgået i en del studier (selvom den generelle konsensus stadig er, at der bør udarbejdes flere forsøg for at bevise eller modbevise omfanget af de iagttagede resultater), både alene og i forbindelse med andre næringsstoffer, såsom molekylet glucosamin, med forskellige resultater, hvoraf en del af disse har været positive i forbindelse med neddæmpning af ledsmerter. 

Er der nogen, der kan have ekstra glæde af MSM?

MSM bliver nogle gange brugt af folk, som lider af fibromyalgi eller gigt, da det kan være smertelindrende. Men derudover bruges produktet også i dyreverden. 

Af samme grund som voksne mennesker tager MSM, bruges det i dyreverden til at styrke led, væv og knogler, og til at lindre smerter (særligt i hunde og heste) når deres knogler, muskler og led bliver slidte og ømme (ved alderdom, intens leg/arbejde eller ved skader).  Læs mere om ledsmerter her.

Naturlige kilder til svovl

Der er visse naturlige kilder til svovl, som du kan implementere i din madlavning, for at få dit svovl niveau til at stige. Dog forsvinder en del af de relevante mineraler og næringsstoffer fra fødevarer, når de varmes op eller tilberedes, hvilket er hvorfor man argumenterer for, at det kan være nødvendigt at introducere kosttilskud ved siden af diæten. 

Nogle af de fødevarer, som er høje på svovl er:

 • Diverse kødprodukter
 • Æg
 • Sojabønner
 • Broccoli
 • Rødkål
 • Hvidløg
 • Løg
 • Hvidkål
 • Rosenkål
 • Porre
 • Mælkeprodukter (særligt ost) 

Meget af dit daglige indtag af svovl kan godt dækkes ved indtagelse af de rette fødevarer, men som sagt kan man i situationer komme i tvivl om hvorvidt man får nok svovl i kroppen, og i disse situationer kan det være fint at understøtte kroppens naturlige optagelse med et tilskud. 

mat med svavel

MSM bivirkninger

Der er praktisk talt ingen bivirkninger ved at tage MSM, da det er et af de mindst skadelige biologiske stoffer i verden. Som kontrast, er almindelig bordsalt langt farligere, da du skal spise mange gange mere MSM end salt, for at det har alvorlige (fatale) konsekvenser. Faktisk er bordsalt næsten ti gange så farligt at indtage (i forhold til overindtagelse), end MSM. 

Vi har fundet de bedste MSM produkter frem

At finde de bedste MSM produkter er ikke ligefrem nemt; det er et af de helse produkter, som der er færrest af på markedet. Til gengæld virker det til, at der er stor variation i hvor godt produkterne faktisk virker. Af den grund har vi lavet en analyse, som er baseret på:

 • Pris → vi har haft et øje på prisen også, så du ikke ender med at betale guld og grønne skove for et produkt, som ud fra vores bedømmelse, ikke fungerer optimalt. 
 • Kvalitet → vi har ledt efter produkter af den bedste kvalitet. Dette vil som oftest nedsætte dosering også, da bedre varer kræver mindre mængder. Generelt set gør det sig dog gældende, at en daglig dosering er 2 gram MSM to gange dagligt, for et voksent menneske. 
 • Ingredienser → ingrediens listen for MSM skal helst være kort og kun indeholde methylsulfonylmethan, eventuelt med et ekstra produkt ved siden af, som også skulle hjælpe på lignende måder (f.eks. kollagen eller glucosamin).
 • Form → vi har testet de forskellige former for MSM, man kan få på markedet, og er kommet frem til at produkterne på listen øverst er de bedste, uanset om de er kapsler eller pulver.

Så ligegyldigt om du ønsker at få dit MSM i kapsel eller pulverform, så finder du de ultimative produkter på toplisten øverst på denne side. 

FAQ

Hvad er MSM?

MSM er forkortelsen for Methyl-sulfonyl-methan, og er en bestemt svolvforbindelse, som findes i organosulfur-forbindelser. Det er også en direkte kilde til svovl, som kroppen har brug for. 

Hvorfor har vi brug for svovl?

Svovl er et grundstof og mineral som blandt andet indgår i kollagen produktionen, og er med til at opretholde vores hud, knogler, væv, tænder og led – desuden indgår svovl i forbindelse med nærmest alle levende celler i kroppen.

Hvilken virkning kan man opnå ved brug af MSM?

MSM menes at kunne gøre tænder hvidere, hjælpe med inflammation i kroppen, smerter i leddene i forbindelse med gigt og fibromyalgi, og bidrage til at styrke tænder, knogler, hår, led, m.m.

Er der bivirkninger ved at tage MSM?

Der rapporteres ikke bivirkninger ved indtagelse af MSM i moderate mængder, da det er et af de mindst giftige mineraler der findes på Jorden. 

Er MSM med glucosamin en god kombination?

Ja, visse studier [2] har vist, at kombinationen med glucosamin og MSM kan have en smertelindrende virkning på patienter med slidgigt (osteoarthritis). 

Konklusion

Nu ved du mere om hvad MSM er, hvad det kan kombineres med, og hvilke virkninger og bivirkninger, der kan forekomme (eller ikke forekomme). Vi håber, at denne information kan være med til at give dig en bedre forståelse for dette produkt. 

Efter at have læst vores artikel og have kigget på vores topliste over nogle af de bedste produkter, vi har testet, håber vi, at du har fået svar på eventuelle spørgsmål, og at du føler dig mere sikker i din sag. Vi håber, at du bliver glad for dit produkt, hvis du ender med at vælge at købe et MSM produkt, og at du opnår de resultater, du er på udkig efter. 

Kildehenvisning

 1. https://www.sdu.dk/da/nyheder/nyhedsarkiv/nyheder/arkiv_2014/november+14/svovlmangel
 2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17516722/ 
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5372953/
 4. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31073924/
 5. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29713967/

Opdateret 28.12.2022