Bedste Magnesium Tilskud 2024

Toppliste Bedste Magnesium – Tillskud

Bedst i test
9.9
Trippel Magnesium

Du fortjener at leve dit bedste liv. Du fortjener det allerbedste. Det er derfor, vi er stolte af at præsentere Triple Magnesium, det højeste kvalitets magnesiumtilskud, som du kan finde. Vores tredobbelte magnesiumformulering er perfekt til dem, der ønsker at sikre sig, at de får den allerbedste biotilgængelighed i deres kosttilskud. Hent Triple Magnesium i dag, og begynd at leve dit bedste liv.

Magnesium er et af de mest kritiske mineraler for dit helbred. Men selvom du prøver at få nok magnesium, er det svært at gøre med alle de forskellige typer magnesiumtilskud der findes.  Det er en enkel, effektiv måde at øge dit magnesiumindtag og forbedre dit helbred!

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Healthwell er velkendt, og sørger for, at dems kunder får det bedste inden for biotilgængelighed, så du kan være sikker på, at vi altid er et skridt foran. Triple Magnesium er et højdosis magnesiumtilskud lavet til dig med tre forskellige kilder til magnesium.

Er der nogle ulemper, man skal være opmærksom på?

Nogle mennesker kan have problemer med magnesiumtilskud, såsom kvalme og maveproblemer. Hvis du har følgende problemer, skal du justere din dosis.

Fakta

 • 90 - 270 kapsler
 • 1,61 kr/kaps
 • Tre typer magnesium
Hurtig optagelse
9.5
Core Magnesium Citrat+

Core Magnesium Citrate+ sitt magnesiumcitrat er meget biotilgængeligt og hurtigt kan optages i din krop. I modsætning til andre magnesiumtilskud har Core Magnesium Citrate+ den rigtige blanding af magnesiumcitrat og magnesiumgluconat - for at give dig en komplet og afbalanceret dosis af mineraler.

Magnesium er afgørende for, at vi kan forblive sunde og fungere ordentligt. Alligevel lider mange af os af mangel, og problemet bliver værre med alderen. Core Magnesium Citrate+ er den perfekte løsning til at holde dit helbred i skak. Det er en blanding af magnesiumcitrat og magnesiumgluconat, som let absorberes af kroppen og kan hjælpe med at holde dine elektrolytter i balance.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Core Magnesium Citrate+ er et kosttilskud af høj kvalitet, der indeholder 800 mg magnesium pr. tablet: magnesiumcitrat, magnesiumgluconat og elementært magnesium på 140 mg. Derudover har den god absorption og elektrolytbalance.

Fakta

 • 100 - 300 kapsler
 • 0,79 kr/kaps
 • 140 mg elementært magnesium per kapsel
Billigst
9.7
Bodylab Magnesium (90 stk)

Er du træt, føler dig nedslidt og altid trænger til en god nats søvn? Bodylab magnesium er lige hvad du har brug for! Stop med at spilde din tid og penge på kosttilskud, der ikke virker. Vi garanterer, at Bodylab magnesiumtilskud vil være det hemmelige våben til dine daglige problemer.

Bodylab Magnesium er et dagligt tilskud, der fremmer en sund livsstil. Produktet hjælper med at reducere træthed og udmattelse og bidrager til normal muskelfunktion og sunde knogler. Hver portion Bodylab Magnesium giver 230 mg ren Mg. Dems produkt er også glutenfrit og ikke-GMO.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Leder du efter et billigt magnesiumtilskud, der også virker? I så fald er Bodylab perfekt til dig. De tilbyder gratis fra 99 kr. og de leverer ekstra hurtigt

Er der nogen bagdele med produktet?

På grund af dets popularitet kan Bodylab-produkter til tider være udsolgt. Det er et godt tegn, men det er noget at huske på. Hvis du ser noget, der er på lager, bør du tænke dig om en ekstra gang, før du vælger at vente med at købe.

Fakta

 • 90 tabletter
 • 0,87 kr/kaps
 • 230 mg/kaps
Vegansk
9
Magnesium - Protein.dk

Som veganer hører du ofte, at det er svært at få alle dine essentielle vitaminer og mineraler, fordi du hverken kan spise kød eller fisk. Det er ikke sandt! Når du føler dig træt og udmattet, er det ikke kun i dit hoved. Magnesiummangel er en af de førende årsager til træthed og døsighed

Du kan stadig få dit magnesium hos Protein.dk. Det er vigtigt for at kroppen fungerer optimalt, kan hjælpe med at modvirke træthed og understøtter søvnen!

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Et af de lidt dyrere magnesiumprodukter på markedet, men det er der en grund til. Protein.dk er kendt for sine premium produkter, så dette er til dig, der ikke gider betale lidt ekstra for god kvalitet.

Fakta

 • 60 kapsler
 • 1,48 kr/kaps
 • Vegansk kapsel

Vores købsguide Magnesiumtilskud

bedste magnesium tilskud udvalgt

Bør du købe magnesium tilskud? 

Magnesium er et af de vigtigste mineraler i kroppen og har en lang række af fordele og positive virkninger; blandt andet kan det hjælpe med at bekæmpe diabetes 2 og bidrage til en bedre søvn, og så kan produktet bruges af både gravide og ammende.

Som det er gældende med alle kosttilskud, vitaminer og lignende, er det altid en god idé at konsultere din læge, inden du begynder at bruge produktet. Noget medicin kan blive påvirket af pludselige stigninger i visse mineral niveauer, så for en sikkerheds skyld er det altid en god idé at gå roligt til værks.

Magnesium kan indtages som et kosttilskud, hvis dit magnesium niveau er lavt. Men mange kan også spise sig vej til et højere niveau. Ligegyldigt om du vælger at købe et magnesiumtilskud, eller ej, så kan du altid supplere med madvarer, som har et højt naturligt indhold af magnesium, såsom: 

 • Nødder
 • Avocado
 • Kikærter
 • Bulgur
 • Spinat
 • Kaffe
 • Mørk chokolade
 • Fuldkorn

Udover disse madvarer, finder du også mineralet i kød og indmad. Så der skulle gerne være lidt forskelligt, man kan tage fat på, ligegyldigt hvilke madmæssige restriktioner, man måtte være under – og ellers er der jo altid kosttilskuddet, som man kan tage ved siden af.

Hvad er fordelene ved at holde et godt magnesium niveau?

Magnesium er en essentiel del af menneskekroppen og er også det fjerde mest almindelige stof heri. Stoffet hjælper blandt andet med at trække musklerne sammen og er derudover også med til at kontrollere vores nerveimpulser og påvirker vores muskler og knogler. 

Der er en næsten uendelig liste af fordele ved at have en god mængde af stoffet i sig:

 • Regulering af tarmsystemet
 • Forbedring af søvn
 • Kan styrke knogler, tænder, hår og negle
 • Kan hjælpe med muskelopbygning
 • Kan styrke hjertet og hjælpe med at regulere hjertearytmi [1]
 • Opretholdelse af normalt metabolisme (stofskifte)
 • Opretholdelse af elektrolytbalancen i blodet

Tests foretaget i forbindelse med et forskningsforsøg i 2007 konkluderede, at vedligeholdelsen af et normalt magnesium niveau reducerede chancen for type 2 diabetes [2]. Der er altså nogle helt fantastiske fordele ved at sørge for, at have et højt og stabilt niveau af magnesium. 

gode fødevarer der indeholder magnesium

Er der nogen, som har særlig risiko for at mangle magnesium?

Generelt er der ikke mange mennesker som mangler magnesium – og hvis de gør, er det ikke altid, de ved det, da bivirkninger ikke altid forekommer. Til gengæld kan folk som ofte lider af diarré (eller som har det over en længere periode) godt ende med at komme i magnesiummangel, da magnesium – ligesom mange andre stoffer – udskilles gennem diverse kropsvæsker, efter at nyrerne har udskilt dem. 

Af samme grund kan folk som tager vanddrivende medicin også løbe ind i samme problem – og her kan det derfor være smart at tage kosttilskuddet. Men husk selvfølgelig at undersøge hvorvidt magnesium kan have en effekt på den medicin, du tager i forvejen. 

Derudover bør folk med disse vaner eller sygdomme være ekstra opmærksomme på deres magnesium niveau: 

 • Folk som hyppigt drikker store mængder alkohol (inklusivt alkoholikere). 
 • Folk som lider af Crohns sygdom (kronisk tarminfektion)
 • Folk som lider af diabetes
 • Folk som lider af cøliaki (tyndtarmsinfektion)

Normalt er der ved visse vitaminer, kosttilskud og lignende restriktioner for gravide, men overraskende nok, må du gerne tage magnesium, hvis du er gravid eller ammende [3]. Faktisk kan man få kosttilskud som er specifikt lavet til gravide – og disse vil ofte have magnesium som et af deres hovedelementer. 

Magnesium som kost tilskud til træning og muskelvækst

Et magnesium kosttilskud kan muligvis have en indflydelse på din tid i træningscenteret, både hvis du styrketræner eller primært dyrker konditionstræning. 

I og med at kroppen bruger magnesium i forbindelse med nerveimpulser og sammentrækning af muskler, er det oplagt, at magnesium spiller en rolle i situationer hvor musklerne er pressede og belastede, for eksempel når du løfter vægte. 

Når du dyrker høj intensitets/interval træning (HIIT) og konditionstræning, sveder du en hel del og dermed ryger der også en del magnesium ud helt naturligt.

Et studie fra 2008 viste, at mangel på magnesium – i nogle tilfælde – ledte til dårligere træningspræstation og kunne resultere i en intensivering af de skadelige konsekvenser af intens træning [4]. 

Samtidigt konkluderede studiet også, at kosttilskud i sig selv ikke nødvendigvis var vejen frem for mange, men at mange mennesker faktisk kunne vende deres manglende magnesium, ved at ændre deres spisevaner. Du kan læse mere om forskningsresultaterne på artiklen som er linket nederst i vores artikel under ‘4’. 

D-vitamin findes ofte i multivitamintabletter, hvor der også ofte er C-vitamin og B-vitamin. Andre kosttilskud, der ofte tages, når man træner, er kollagen, proteinpulver og testosteronboostere.

magnesium, når du træner

Bivirkninger, dosis og overforbrug af magnesium tilskud

Magnesium er en essentiel del af menneskets opbygning [5] og derfor kan det være nødvendigt for nogle at supplere deres kost med det bedste kosttilskud. 

En daglig dosis af magnesium afhænger af hvilke former for magnesium tilskud, du tager. Magnesium kan tages som piller, kapsler, i flydende form eller som en creme, der smøres på ømme muskler. Doseringen ligger ofte omkring de 250-300 mg, så dit behov er dækket, allerede ved en enkelt dosering. 

Overdosering og bivirkninger herved er sjældne, da kroppen for det meste selv kan finde ud af at skille sig af med unødige mængder af stoffet. Alligevel kan der forekomme enkelte bivirkninger, såsom:

 • Diarré
 • Træthed
 • Kvalme og mavesmerter

Kontakt altid din læge, hvis du føler, at noget er galt eller hvis du pludselig ændrer opførsel eller får symptomer efter at du er begyndt at tage et kosttilskud. 

Nu er du klar til at købe dit første magnesium tilskud

Som det er fremgået af de forrige afsnit, er der en masse forskellige produkter at vælge imellem, hvilket kan gøre det svært at finde det bedste magnesium produkt. Der kommer også helt naturligt en række spørgsmål, når man begynder at bevæge sig ind i den holistiske verden, som dækker over vitaminer og kosttilskud. Dem har vi forsøgt at forsvare så godt som muligt i de forrige paragraffer, så du kan kigge på vores liste over bedst i test produkter og finde det rette produkt for dig. 

I listen i starten af bedømmelsen, finder du det produkt, som vores test har vist, skulle være det bedste magnesium produkt, både blandt piller, kapsler og flydende produkter. Hvis du stadig skulle være i tvivl omkring produktet og hvad det gør, så har vi nedenunder opsummeret nogle af de hyppigste spørgsmål omkring magnesium og magnesium tilskud.

Flere forslag til kosttilskud mod ledsmerter kan findes her.

FAQ

Hvad er magnesium? 

Magnesium er et grundstof og derudover er det også et meget vigtigt mineral, som er i top fem over mest almindelige stof i kroppen. 

Kan man få bivirkninger af at tage magnesium?

Det kan man i realiteten godt, men det sker sjældent, da for store mængder af magnesium normalt udskilles af nyrerne automatisk. Bivirkningerne (hvis de forekommer) er dog sjældent alvorlige. 

Hvordan optager kroppen magnesium?

Dette afhænger af hvilket produkt man bruger, men overordnet set ved man faktisk ikke specifikt hvordan magnesium optages i kroppen; kun at optagelsen sker et sted i tyndtarmen i forbindelse med calciumoptagelsen. 

Kan man indtage for meget magnesium?

Som sagt sker det sjældent, at man får bivirkninger af en for stor dosis magnesium, men generelt gælder det, at drenge/mænd skal have 350 mg om dagen og piger/kvinder skal have 280 mg. 

Kan man få magnesium på andre måder?

Ja, hvis man ikke ønsker at indtage magnesium i pille eller flydende form, kan man øge mængden af visse madprodukter i sin kost, såsom kød, korn, grøntsager og vand fra hanen, som også indeholder grundstoffet. 

Konklusion

I de ovenstående afsnit har vi gennemgået nogle af de mest væsentlige fakta og besvaret de hyppigste spørgsmål omkring magnesium. Vi har derudover også fremsat en liste over de bedste magnesium tilskud ud fra vores vurdering, så du ikke behøver undre dig om hvorvidt det produkt, du overvejer at købe, er bedst i test eller ej. 

Med denne viden kan du nu bedre tage et valg om hvorvidt du vil bruge et magnesium tilskud og hvilket der er det bedste at købe. I tilfælde af, at du vælger at købe et magnesium kosttilskud, håber vi, du bliver tilfreds med dit køb. 

Kildehenvisning

 1. https://videnskab.dk/krop-sundhed/kroppen-vaelter-i-magnesium-men-forskere-kan-ikke-finde-det
 2. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17645588/
 3. https://www.apoteket.dk/sundhed/oversigt-over-vitaminer-og-mineraler/magnesium 
 4. https://journals.lww.com/acsm-healthfitness/fulltext/2008/01000/Magnesium_and_Athletic_Performance.11.aspx 
 5. https://academic.oup.com/ckj/article/5/Suppl_1/i3/447534?login=true#6699660