Bedste Weight Gainer 2024

Topliste Bedste Weightgainer

Bedst i Test
9.8
Bodylab Clear Weight Gainer (1,5 kg)

Weight gainere er en fast bestanddel for seriøse atleter, bodybuildere, fitness-konkurrenter og alle, der ønsker at pakke musklerne. Bodylab tilbyder en weight gainer med højt kalorieindhold med et lavt indhold af fedt og laktose.

Med sød appelsinsmag eller iste-ferskensmag er Bodylab Weight Gainer en fantastisk måde at pakke på uden at ofre dine hårdt tjente muskler.

Der er mange vægtøgningstilskud på markedet, men Bodylab er et produkt, der ikke går på kompromis med kvalitet for kvantitet. Med en perfekt balance mellem lavt fedt- og laktoseindhold og højt kalorieindhold, samtidig med at det er let og forfriskende - Bodylab er dit bedste valg i vægtforøgende. Bland med vand for den optimale blanding mellem protein, kulhydrater og andre næringsstoffer. Tilføj iste fersken smag for en drink at huske.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Bodylab Weight Gainer er beregnet til hard-gainers, der ønsker at spise rent, men stadig tage på i vægt. Det er en shake med lavt kalorieindhold, højt kalorieindhold og en lavt fedtindhold. 

Er der nogen bagdele med produktet?

Bodylab Clear Weight Gainer er en vægtøgning med højt kalorieindhold med et lavt indhold af fedt, laktose og kolesterol. Hvis du ikke leder efter dette, så er dette ikke noget for dig.

Fakta

 • 1,5 kg
 • 166 kr/kg
 • 386 kcal/100g

Indeholder reklamelink

Billig
9.7
Body science - Gainer

Du kan endelig bulke op og tage på i vægt, som du altid har ønsket dig! Med vores afbalancerede og overkommelige formel ønsker vi, at du får de bedste resultater, så vi har indtaget 23 gram protein pr. portion, hele 57-59 gram kulhydrater og ingen kunstige sødestoffer. Vi er også laktosefri til dem med intolerancer og har en komplet aminosyreprofil.

Som den mest overkommelige gainer på markedet har Body Science Gainer alt hvad du behøver for at forblive sund og i form til en aktiv livsstil. Med 23 gram protein pr. portion og 57-59 gram kulhydrater hjælper Body Science Gainer dig med at fylde op, slanke dig og blive stærkere hurtigere end nogensinde før.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Body Science Gainer er det mest overkommelige protein- og kulhydrattilskud på markedet. Den har en komplet aminosyreprofil og er lavet af hundrede procent naturlige ingredienser. Der er ingen skjulte sukkerarter, kunstige sødestoffer eller gluten i dette produkt. For dem, der ønsker at tage på i vægt, forbedre muskelmassen eller komme sig efter en skade, er Body Science Gainer det perfekte valg!

Fakta

 • 1,5 kg
 • 99 kr/kg
 • 391 kcal/100g

Indeholder reklamelink

9.6
Core Gainer

Hvis dit mål er at tage på i vægt, er du kommet til det rigtige sted. Core Gainer er et afbalanceret kosttilskud udviklet til personer, der har svært ved at tage på, eller som har brug for at genopbygge energi i form af muskelopbyggende protein og komplekse kulhydrater efter hård træning.

Med Core Gainer får du alt, hvad du har brug for til den ultimative restitution og vækst efter træning. Dem har udviklet et slankt og prisbilligt produkt med ingredienser af høj kvalitet, der hjælper dig med at nå dine fitnessmål. Helt naturlig og formuleret til at være sikker, denne formulering er let for fordøjelsessystemet og fås i en række forskellige smagsvarianter.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Core Gainer er det eneste vægtøgende supplement, der er videnskabeligt bevist for at genoprette muskelvæv og fremme sund, målbar vægtøgning. Med ernæring af høj kvalitet til dem, der kæmper for at tage på i muskler, er det det ultimative svar for folk, der ønsker at nå deres fitnessmål.

Fakta

 • 1,6 kg
 • 124 kr/kg
 • 409 kcal/100g

Indeholder reklamelink

9.6
Self Omninutrition Mass Active Gainer

Tag på hurtigere end nogensinde før! Mass Active Gainer er en kompleks blanding af kulhydrater og protein, beriget med vitaminer og mineraler for at sikre maksimale kropsfunktioner. Det er også forbedret med valleprotein for at sikre, at du opfylder dit daglige proteinbehov. Med 30% af dine daglige behov i hver shake sikrer denne drik, at du når dine vægtøgningsmål.

Mass Active Gainer er en kompleks blanding af kulhydrater og protein, forstærket med vitaminer og mineraler for at sikre maksimale kropsfunktioner. Den er beriget med vitaminer og mineraler, hvilket gør den til den perfekte shake efter træning til at fylde dine muskler op efter en anstrengende træning. Den indeholder 30% valleprotein, hvilket gør den til den ideelle shake til personer, der leder efter en hurtig, sund snack eller måltidserstatning mellem måltiderne.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Har du forsøgt at opbygge muskler, men kommer du til kort? Så er Mass Active Gainer skabt til dig. Den har alle de ingredienser, som dine muskler skal bruge for at vokse, men uden en masse af det skrammel, der får de fleste proteintilskud til at smage dårligt.

Fakta

 • 4 kg
 • 30% valleprotein
 • Komplekse kulhydrater

Indeholder reklamelink

Til folk, der træner hårdt
9.3
Mutant Mass 2,2 kg

Få den optimal muskelopbygning med Mutant Mass. Den perfekte blanding af den mest avancerede vægtøgningsformel på markedet. Uanset om du ønsker at øge oksekødet eller bare holde din vægt, er dette produktet for dig. Med 56 gram protein af høj kvalitet, kulhydrater fra rigtig mad og et protein ogkulhydrat fordelingsforhold på 3:1, får du dine muskler til at se flotte ud på ingen tid!

Mutant Mass er designet med dine behov i tankerne. Mutant Mass har 56 gram komplet protein, inklusive en høj koncentration af BCAA og EAA, samt kulhydrater fra rigtig mad. Den hypoallergene formel er fri for gluten, soja og andre skadelige ingredienser, der kan forstyrre atletisk præstation. Det er tid til at blive stor!

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Mutant Mass er det ultimative vægtøgningsprodukt til folk, der træner hårdt og har svært ved at tage på. Det giver dig 56 gram protein og kulhydrater af den bedste kvalitet fra rigtig mad. Med et 3:1-forhold og en komplet aminosyreprofil er den perfekt til at opbygge muskler og blive revet.

Fakta

 • 2,2 kg
 • 149 kr/kg
 • 392 kcal/100g

Indeholder reklamelink

9.3
BioTechUSA Hyper Mass (4 kilo)

BioTechUSA Hyper Mass er lavet til at give de optimale byggesten, der er nødvendige for muskelstørrelse og styrkeforøgelse. Vi bruger en blanding af forskellige kulhydrater og proteinkilder for at maksimere effektiviteten, og du er garanteret en potent dosis af BCAA'er i hver portion. Med 3 typer kulhydrater og 3 proteinkilder vil denne vægtforøger være sikker på at passe til ethvert mål.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Hyper Mass er din nøgle til at tage på i vægt, størrelse og styrke i et hurtigt tempo. Vores 3-i-1-formel vil knuse dine grænser i træningscenteret, så du kan fylde op som Hulken. BioTechUSA's hypermasse er designet til at give kroppen en præcis blanding af proteiner, kulhydrater og fedtstoffer, der er videnskabeligt bevist for at hjælpe dig med at pakke kilo hurtigt.

Den har 3 forskellige typer proteiner og 3 forskellige kilder til kulhydrater med forskellige glykæmiske indekser. Du kan tilpasse dine gevinster efter dine mål og kropstype, så du kan få det, du ønsker uden.

Fakta

 • 4 kg
 • 112 kr/kg
 • 3 smagsvarianter

Indeholder reklamelink

Vores købsguide Weight gainers

bedste weight gainer

Weight gainer – til vægt trænere og undervægtige

Weight gainers er efterhånden blevet populære i helse- og fitness miljøet, fordi de er en kontrolleret og effektiv måde hvorpå du kan tvinge din krop til at tage på, ved hjælp af ekstra kalorier i form af proteiner og kulhydrater. 

En weight gainer passer selvfølgelig ikke til alle personer, da produktet er fokuseret på at få folk til at gå op i vægt. Hvis du allerede er normalvægtig og ikke træner, eller hvis du er overvægtig, så er dette nok ikke det rette produkt for dig. 

Til gengæld er produktet ideelt for folk som er vant til at træne, og som derudover også får en varieret kost. Weight gainer kan også hjælpe folk som ikke kan tage på på normal vis, med at gå op i vægt. 

Vægtforøgelsen er en sundere version, end hvis du propper dig med chips, slik og junkfood, da mange af kalorierne i de fleste produkter af høj kvalitet, har et højt indhold af proteiner i sig, frem for mættet fedt og tomme kulhydrater. 

Hvordan fungerer en weight gainer? 

En weight gainer fungerer ved at tilføre store mængder kalorier (særligt kulhydrater og proteiner) til kroppen, men ved indtagelse af meget små mængder fysisk produkt (f.eks. i form af pulver blandet med et glas vand). Dette er rigtig godt for folk, som har nedsat appetit, eller som af andre grunde har svært ved at spise større mængder mad. 

Weight gainer findes i pulverform, men visse muskelopbyggende eller muskeløgende produkter kan også købes som piller i stedet, hvis du ikke er meget for at skulle drikke eller spise din weight gainer. 

Hvis du bruger piller, skal du ikke forvente at tage store mængder på; i stedet indeholder pillerne ingredienser, som ifølge en lang række anmeldelser skulle indeholde diverse ekstrakter, vitaminer og naturmedicinske elementer, som tilsammen skulle understøtte muskelopbygningen og dermed være med til at understøtte vægtøgelsen. 

Gode tips til sund vægtøgelse

Overraskende mange mennesker ønsker at tage ekstra på, enten for at øge deres kropsmasse i det hele taget, eller for at få større muskler, som bruger energi og fedtdepoter til at restituere dem selv, efter intens træning. 

Udover kosttilskuds produkter, er der også andre måder, man kan tage på. En af disse er faktisk gennem almindelig vægttræning, især hvis man efter træningen tilbyder kroppen noget næring, den kan bruge til at lappe sig selv sammen med. Og her er weight gainers eller proteinpulvere super gode alternativer til et helt måltid. 

Du kan også indføre sunde fedtkilder til din diæt for at hjælpe dig selv godt på vej (f.eks. avocado, fisk, nødder, frø, osv.). Det er også det, vi normalt kalder de umættede fedtsyrer. Du kan også gøre dine daglige portioner mad en smule større – tilføj lidt ekstra fedt, kulhydrater og proteiner ved hvert måltid løbende, så skal din krop nok ende med at tage en smule på, langsomt over tid. 

 sunde fedtkilder gainer

Er der nogle bivirkninger, du bør være klar over?

Hver gang vi indtager noget, er der en chance for, at vi kan reagere negativt på produktet, hvad end der er tale om et naturligt helsemiddel, et syntetisk stof eller et almindeligt fødevare produkt. 

Når det kommer til kosttilskud og helseprodukter, så er det heldigvis ikke alvorlige bivirkninger vi ser, og det er det heller ikke med disse produkter på denne liste. 

Nogle af de bivirkninger der i få tilfælde viser sig er:

 • Vægtforøgelse → ja, hvem havde set den komme? Et produkt som har ‘vægt øger’ i sit navn kan gøre, at du tager på. Men det er stadig relevant at nævne, da mange bruger produktet for at få større muskler, og dermed ‘bulke op’. Men din planlagte bulk sæson kan hurtigt blive til mere (afhængig af hvor kraftigt et produkt du bruger), og dermed lede til, at du ender med at tage store mængder fedt på i stedet. 
 • Uren hud → uren hud er ikke den mest udprægede bivirkning ved produktet, men folk med meget uren hud i forvejen kan godt risikere at bryde yderligere ud ved brug af produktet. Dette kan både skyldes det høje niveau af protein, såvel som diverse tilføjede ingredienser i de forskellige produkter. 
 • Maveproblemer → mange weight gainers er baseret på store mængder protein, netop for at forsøge at overholde en så sund vægtforøgelse som mulig. Dog kan store mængder protein lede til ubehag i maven og ekstra luft i maven, hvilket kan være til stor gene. Derudover indeholder nogle af produkterne også laktose, da mange laktose indeholdende produkter er rigtig gode til at øge vægten, men de fleste voksne mennesker er ikke gode til at bearbejde mælkesukkeret heri. Du skal muligvis prøve nogle probiotika.

Find den bedste weight gainer

Vi håber allerede, at du har lært en masse om weight gainer, ved at have læst vores artikel og vores tests. 

Ud over de overvejelser, vi selv har gjort i vores valg af produkter på denne side, så skal du også lave nogle personlige overvejelser, såsom hvilken smag dit produkt skal have. Bare fordi et produkt har en bestemt funktion, betyder det ikke, at det ikke også godt kan smage dejligt. Her er et udvalg af nogle af de mest almindelige smagsvarianter, vi har stiftet bekendtskab med (i vilkårlig rækkefølge):

 • Vanilje
 • Chokolade
 • Banan
 • Jordbær
 • Smagsneutral
 • Cookies and cream
 • Saltkaramel
smager gainer

FAQ

Hvad er en weight gainer?

En weight gainer minder meget om proteinpulver, da det er et pulver med et højt indhold af kulhydrater og proteiner, som tilsammen giver kroppen ekstra energi, som kan resultere i bulking og muskelvækst. 

Hvorfor vælger folk at bruge weight gainer?

Folk som gerne vil have større muskler eller gerne vil tage på, fordi de har en meget effektiv forbrænding, kan bruge weight gainer som et tilskud til deres diæt, så de nemmere kan tage på, på en sundere måde. 

Er det farligt at bruge weight gainer?

Det er ikke farligt at bruge weight gainer (så længe du ikke bruger produkter, med ingredienser, du er allergisk overfor), men brug af produktet kan lede til overvægt, hvis du ikke bruger det korrekt. 

Hvad gør weight gainer?

Weight gainer går aktivt ind og giver dig kulhydrater og proteiner i form af en drik (når det blandes med væske); i og med at flydende kalorier er hurtigere og nemmere at indtage store mængder af, er det en hurtig og effektiv måde at få ekstra energi og kalorier indenbords på. 

Findes der laktosefri weight gainer?

Ja, og der findes også produkter som ikke indeholder soja, gluten, og som er vegansk.

Konklusion

Weight gainer er altså et fantastisk produkt, hvis du har et brændende ønske om at tage på, enten som regulært vægtforøgelse (hvis du er undervægtig), eller hvis du er i gang med at bulke op, inden det er tid til shred, hvor du smider de fleste af kiloene igen, for at få dine muskler til at blive mere markerede. 

Vi håber, at du har kunne bruge den information, vi har givet dig her, og at du derudover også bliver glad for dit produkt. Nu ved du i hvert fald hvad du kan forvente, hvis du vælger at købe en weight gainer. Om du vælger et af vores bedst i test produkter, eller finder et andet produkt som passer bedre til dig og dine ønsker er op til dig; vi ønsker dig held og lykke med dit nye produkt og med at nå dine fremtidige mål. 

Kildehenvisning

https://www.dr.dk/levnu/mad/kan-jeg-oege-min-vaegt-paa-en-sund-maade

https://www.ncbi.nlm.nih.gov-/pmc/articles/PMC1888195/

Opdateret 28.12.2022