Bedste Kreatin 2024

Topliste Bedste Kreatin – Tilskud

Bedst i Test
9.9
Core Creatine

Alle vil gerne gøre lidt mere i træningen, og Core Creatine hjælper dig med det. Dette produkt består af kreatinmonohydrat og er spækket med mange fordele. Den er velegnet til både eliteatleter og motionister, hvilket betyder, at der er et produkt til alle. Den har også de mest videnskabelige undersøgelser bag sig, så du kan have ro i sindet, når du køber den.

Core Creatine er et videnskabeligt bevist, klinisk testet, sikkert, højkvalitets og overkommeligt sportstilskud. Core Creatine har leveret kreatin over hele Skandinavien og har været nr. 1 valg for mange professionelle atleter såvel som almindelige motionister.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Når det kommer til kosttilskud under træning, er kreatin kendt for at have en god effekt. Core Creatine vil give dig netop dette, til en fornuftig pris! Det er velkendt, men det er også billigt, hvilket sætter dette på førstepladsen for os.

Er der nogle ulemper, man skal være opmærksom på?

Nogle få kan opleve fordøjelsesproblemer, når de tager kreatin. Hvis du er en af ​​disse, så hold øje med din dosis.

Fakta

 • 300 - 600 g
 • 0,43 kr/g
 • 5-stjernede kundeanmeldelser

Ca pris: 129 Kr

Indeholder annoncer

9.6
Core Creatine Pro

Core Creatine Pro er det nye, super-premium kreatintilskud, der leverer 7 gram af de bedste kreatinmolekyler i hver portion. Lavet med førsteklasses ingredienser og til en konkurrencedygtig pris, Core Creatine Pro er et must-have for atleter og vægtløftere, der ønsker at tage deres præstationer til et højere niveau uden nogen større bivirkninger.

Vil du skære igennem de forvirrende tilskudskrav og rent faktisk få resultater? Core Creatine Pro er et kosttilskud, der leverer op til dine fitnessmål og træner hårdt i så lidt som 8 uger. Kun én pakke om dagen giver 7 gram kreatin, klinisk undersøgte doser kreatin bisglycinat, som øger ATP.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Ikke alle kan lide kreatin uden smag. Core Creatine Pro hjælper med dette ved at tilbyde et velsmagende kreatintilskud. Dette er til dig, der kan lide en god smag i din kreatin.

Fakta

 • 340 g (31 portioner)
 • 0,70 kr/g
 • Velsmakende (Citron)

Ca pris: 239 Kr

Indeholder annoncer

9.4
RAW Extreme Creatine

Du træner hårdt og presser hele tiden din krop til det yderste. Du vil gerne se klare resultater. Det er derfor, du har brug for RAW Extreme Creatine, et banebrydende kreatintilskud, der tilbyder en unik formulering af beta-alanin og citrullin til mere eksplosiv træning og hurtigere restitution efter træning. Hvis du leder efter noget lidt mere end bare kreatin, men du ikke vil have et preworkout-crash? Så er dette produkt noget for dig.

RAW Extreme Creatine er en af de mest kraftfulde kreatintilskud på markedet i forhold til muskelmasse, styrke, udholdenhed og restitution. Den kommer også i flere smagsvarianter, så du nemt kan drikke den når som helst.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

RAW Extreme Creatine tilbyder ikke kun kreatin, men også meta alinin og citrullin. Dette vil hjælpe din præstation endnu bedre uden at give dig et styrt, som en preworkout ville have givet dig.

Fakta

 • 360 g
 • 7 kr/portion
 • 100% stim fri (koffeinfri)

Ca pris: 239 Kr

Indeholder annoncer

9.3
Creatine Monohydrate 500g

Har du hørt om Star Nutrition? Hvis du har købt træningstilskud så er der en god chance for at du har det. Kreatinmonohydrat er det #1 muskelopbyggende supplement, der booster styrke og energiniveauer, mens du træner. Med Star Nutritions lette at sluge kapsler vil dine muskler vokse til maksimal størrelse på ingen tid!

Kreatinmonohydrat giver støtte til musklerne og den styrke, de har brug for, for at give dig den energi, du har brug for. Det er også billigere end andre kosttilskud på markedet, og kan blandes med andre kosttilskud.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Leder du efter et almindeligt kreatintilskud, smagløst og i pulverform, men som er meget billigt og af god kvalitet, så får du, hvad du køber med Star Nutrition. De har også gode kundeanmeldelser!

Er der nogen bagdele med denne?

Produktet kommer uden smag, så hvis du leder efter noget med smag er dette ikke noget for dig.

Fakta

 • 500 g
 • 0,45 kr/g
 • 100% kreatin (uden smag)

Ca pris: 229 Kr

Indeholder annoncer

9.2
Bodylab Creatine Capsules

Stop med at spilde din tid med andre ringere kreatintilskud. Bodylab er 100% ren mikroniseret kreatin i en praktisk doseringsmulighed for den perfekte muskelvækst, i tabletform. Ingen fyldstof, kunstige ingredienser eller skadelige effekter. Det mest effektive og naturlige supplement til dine muskler. Få de resultater, du altid har ønsket dig med vores lette at indtage kapsler!

Bodylab Creatine er et kosttilskud, der giver byggestenene til muskelsyntese og restitution. Den indeholder rent mikroniseret kreatinmonohydratpulver. Kapslene er nemme at sluge og kan tages hvor som helst og når som helst.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Bodylab har rigtig mange kundeanmeldelser, og langt de fleste er 5/5 stjerner. Det er ikke det billigste produkt, men det er bestemt god kvalitet. Kommer i tabletform, så du nemt kan tage 6 tabletter, når du vil i løbet af dagen.

Fakta

 • 180 kapsler (30 dager)
 • 4,3 kr/dag
 • Tabletform, nem dosering

Ca pris: 129 Kr

Indeholder annoncer

9
Bodylab Creatine (300 g)

Sæt din bedste fod frem. Bodylab Creatine er det ultimative proteinpulvertilskud til dem, der ønsker at være på deres bedste. Med en finhed på 200 mikron sikrer dette dig den højeste målte værdi og en lettere proces at fordøje. Det kan hjælpe med at øge eksplosiv kraft, udholdenhed og hurtigere restitution - alt i ét!

Bodylab Creatine er det fineste kreatin på markedet, der leverer mere eksplosiv kraft, udholdenhed og hurtigere restitution end nogen anden. Og det er ikke kun ingredienser, der gør Bodylab Creatine til et skær over resten.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Dette er til dig, der ønsker et helt normalt kreatinpulver, uden smag, men gerne vil købe fra et produkt, der har mange gode kundeanmeldelser. Bodylab har præcis dette

Fakta

 • 300 g
 • 0,56 kr/g
 • Fremstillet i Danmark

Ca pris: 169 Kr

Indeholder annoncer

Vores købsguide Kreatin

bedste kreatin

Kreatin – aminosyren som styrker dine muskler

Kreatin blev opdaget og kategoriseret som en del af kroppens mekanisme i 1832, og siden da har det været et centralt undersøgelsesfelt for mange forskere. Vi ved, at det i største grad (95%) findes i skeletmuskulatur. 

Den nok mest almindelige form for stoffet, som folk køber som kosttilskud, er den såkaldte kreatin monohydrat. Dette er et bare en fancy måde at sige, at hver molekyle kreatin har et molekyle vand forbundet med sig, og det er denne slags kreatin, som der findes flest af på helse markedet. 

Kreatin er en aminosyre, som dannes ved hjælp af en enzymreaktion. Derudover indgår aminosyren også i kinase reaktioner, som er med til at muliggøre nedbrydning og forbrændning i begyndelsen af stofskiftevejen. En kinase er med andre ord med til at regulere aktiviteten af molekyler og proteiner, afhængigt af hvilken slags kinase, der er tale om. 

Kreatinkinase findes mere specifikt i muskelcellerne, og er med til at omdanne kreatinfosfat til kreatin, og er blandt andet med til at hjælpe musklerne med at trække sig sammen. Dette sker, fordi musklerne bliver forsynet med energi typen ATP (eller adenosintrifosfat), som bliver brugt under de intense træningssessioner. 

Ved at gøre brug af kreatin kosttilskud kan du understøtte processen, opbevaringen og tilgængeligheden af kreatinfosfat, så det er nemmere for kroppen at producere ATP i forbindelse med træning, hvilket kan lede til en øget præstation, med mere. 

Hvad kan jeg forvente af kreatin?

Der er meldt ud om fantastiske effekter af kreatin brug, særligt i forbindelse med vægttræning. Nogle af de fordele, som mange beskriver i forbindelse ved kreatin brug er:

 • Øget muskelmasse
 • Færre ømme muskler
 • Formindsket restitutionsperiode
 • Øget fysisk styrke 

Mange melder også, at de tager på, når de begynder på produktet, hvilket lader til at være en normal respons på produktet, hvad end dette skyldes en øget muskelmasse, eller ophobning af væske i kroppen. 

Generelt er der rigtig gode forskningsresultater som opfordrer til en aktiv indtagelse af kosttilskuddet, hvis man er i de procenter af mennesker, som godt kan optage ekstra mængder af stoffet, eller som mangler det (for eksempel hvis man er vegetar eller veganer). 

Mange af forskningsresultaterne som er kommet ud i løbet af de sidste tredive år har blandt andet peget på, at brugen af kreatin i langt de fleste tilfælde ledte til langt bedre træningsresultater, både under og efter træningen. 

Ved kortere perioders brug af kreatin blev det konstateret, at det kan øge kroppens totale indhold af stoffet med op til 30%, hvis man ligger under gennemsnittet i almindelige kropslig produktion. Derudover også en generel forøgelse af den gennemsnitlige styrke med op til 15%. 

Der er også forskning som peger på, at brugen af stoffet, sammen med vægtløftning, kan lede til resultater som indebærer [1]:

 • Større styrke og udholdenhed under træning
 • Forøgelse i fedtfri masse (muskelvækst)
 • Bedre præstation ved høj intensitets træning. 

Hvor finder jeg kreatin?

Kreatin er blevet utroligt populært som tilskudsprodukt, fordi det derved er nemt at tilføje til din i forvejen varierede diæt, uden at skulle til at kombinere en masse forskellige madvarer. Men det er også muligt at få din daglige kreatin direkte fra dine fødevarer, især hvis du ikke har de store restriktioner i dine daglige madvaner. 

Nogle af de mest almindelige kilder til kreatin finder du i kød og fisk, og derudover dannes det også naturligt i kroppen, i forskellige mængder fra person til person. I og med at det er et stof som kan indtages gennem animalske produkter, er vegetarer og veganere i særlig risiko for at have for små mængder kreatin i deres kroppe, hvis de ikke er så heldige at have en naturligt høj produktion af kreatin. 

Derfor opfordrer mange til at netop disse personer overvejer kosttilskuddet, for at få en passende mængde af stoffet hver dag. 

kreatin kod og fisk

Den anbefalede daglige dosis kreatin

Normalt anbefales det, at du indtager mellem 2-5 gram kreatin om dagen. Mange produkter på markedet lægger sig lige i midten, på enten 3 eller 4 gram om dagen, oftest fordelt i mindre portioner (i hvert fald hvis du tager det i kapselform). 

Dette er noget, du skal have med i dine overvejelser når du kigger på produkter, da dette hurtigt kan få den daglige pris på kreatin til at stige markant. Mange af de mest populære produkter på markedet har en relativt høj pris, fordi du skal tage mange af produkterne i løbet af en dag (normalt 5-6 kapsler pr dag). 

Du finder det bedste kreatin på denne side

Det er vores filosofi, at information om produkter skal være let tilgængelige, og at det samme bør gøre sig gældende i forhold til produkterne selv. Derfor finder du på denne side vores bud på det allerbedste produkt, både i forhold til pris, kvalitet og resultater.

Stoffet findes i en stor mængde af vores muskulatur, og kreatin kan derfor hjælpe med at øge muskelvæksten og generelt give et bedre træningsresultat. Vi har haft dette med i tankerne, da vi skulle udvælge det bedste produkt (som du finder øverst i vores topliste), og det er derfor de bedste produkter, du kan være sikker på at finde på vores side. 

FAQ

Hvad er kreatin?

Kreatin er et naturligt stof, som i særdeleshed findes i musklerne, og som har en kraftig effekt på kroppen under meget intenst arbejde eller træning, i kortere perioder.

Er der nogen, som ikke bør tage kreatin?

En del af befolkningen har en højere rate af kreatin i kroppen og får derfor ikke det samme ud af produktet. Men der er ikke restriktioner i forbindelse med køn, viser ny forskning. 

Er der bivirkninger ved indtagelse af kreatin?

Der er ikke alvorlige bivirkninger associeret med kreatin, til gengæld kan du godt komme ud for mavesmerter og løs afføring, afhængigt af hvor længe du har indtaget produktet. 

Kan man bruge kreatin når man træner?

Ja, kosttilskuddet er skabt med vægtløftere og folk som gerne vil øge deres muskelvækst, i tankerne. 

Hvornår skal jeg tage kreatin?

Normalt tages det efter træning sammen med væske og lidt ‘hurtige’ kalorier, for at forstærke kroppens insulinrespons, som på denne måde øger mængden af kreatin optagelse. 

større muskler med kreatin

Konklusion

I denne artikel har vi talt om et af de mest fremtrædende helseprodukter på markedet på nuværende tidspunkt. Derfor er det også helt normalt, at man gerne vil vide noget mere om produktet, især hvis man overvejer at købe det. 

Vi har samlet en masse information omkring kreatin, fra respekterede kilder, herunder en lang række akademiske forskningsartikler, for at kunne give dig den mest præcise information. Derudover har vi også samlet de bedste produkter på en samlet liste, så du ikke behøver bruge unødig tid på at lede efter det bedste produkt selv. 

Vi håber, at du kommer til at blive glad for dit køb, og vi ønsker dig held og lykke med dine resultater i forbindelse med kreatin kosttilskuddet. 

Læs også vores guide om proteinpulver.

Kildehenvisning

 1. https://link.springer.com/article/10.1023/A:1022465203458
 2. https://www.sundhed.dk/borger/-patienthaandbogen/knogler-muskler-og-led/sygdomme/sportsmedicin/-praestationsfremmende-midler-og-idraet/
 3. https://portlandpress.com/clinsci/article-abstract-/83/3/367/75945/Elevation-of-creatine-in-resting-and-exercised?redirectedFrom=fulltext
 4. https://link.springer.com/article/1-0.1023/A:1022465203458
 5. https://link.springer.com/article/10.2165/00007256-199418040-00005 

https://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download-?doi=10.1.1.585.6700&rep=rep1&type=pdf

Opdateret 28.12.2022