Bedste Spirulina 2024

Topliste Bedste Spirulina

Bedst i Test
9.7
Spirulina kapsler ØKO

Kosttilskud med spirulina er ikke helt almindelige, så det er en god idé at kende lidt om hvilken type produkt man investerer i. Her kan du læse mere om spirulina fra Healthwell som er et tilskud uden nogen form for fuldkorn, gluten eller laktose.

Spirulina Kapsler ØKO, er et 100% økologisk produkt. Spirulina øger kroppens ydeevne, og indeholder nemlig over 60% protein samt alle de essentielle aminosyrer. Det er for eksempel vigtigt for vægtøgende kost. Spirulina er en plante, der kan ændre den måde, du tænker om mad på. Det er ikke længere kun for vegetarer. Healthwells økologiske spirulina-kapsler er nemme at sluge og tilbyder en overkommelig, effektiv måde at forblive sund og få, hvad din krop har brug for.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Spirulina Kapsler Øko er det mest kraftfulde økologiske supplement med gletsjerfodret spirulina, lavet af det reneste, næringsrige vand. Denne 100% økologiske mad er rig på klorofyl og antioxidanter. Dems vegetabilske kapsler er har ingen animalske biprodukter.

Er der nogle ulemper, man skal være opmærksom på?

Spirulina kan forårsage nogle hovedpine. Hold øje med din dosis for at undgå dette.

Fakta

 • 200 - 600 kapsler
 • 0,70 kr/kaps
 • Økologisk certificeret

Pris ca: 145 Kr

9.2
Organic Spirulina Powder

Vitapranas Organic Spirulina Powder er den reneste måde at få din daglige spirulina på. Det er økologisk, rent og fyldt med essentielle fedtsyrer og hundrede næringsstoffer. Vores pulver er fri for allergener og fyldstoffer. Bare tilføj det til dine yndlingsmad eller -opskrifter for en nem måde at få alle de ernæringsmæssige fordele ved spirulina.

Spirulina er en havalge, der har vist sig at give et utal af fordele for den sundhedsbevidste. Vitapranas Økologiske Spirulina-pulver er lavet af kun ren og økologisk dyrket spirulina og er certificeret økologisk. Det er et klart valg for dem, der ønsker det bedste for deres helbred! Lavet med essentielle fedtsyrer, Vitaprana Spirulina Powder giver din krop over hundrede næringsstoffer. Tilføj en spiseskefuld Vitaprana Spirulina Powder til din glat

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Vitaprana er kendt for at levere højkvalitets vegetabilske kosttilskud. Deres produkter er rimelige, men du kan stadig forvente god kvalitet.

Fakta

 • 200g (22 serveringer)
 • 134 kr
 • Økologisk

Ca pris 120 kr

Indeholder annoncer

9.4
Holistic Active Spirulina Tabletter

Holistic tilbyder en tablet Active Spirulina, der kan give din dag et boost! Du kan tage det med dig og bruge det efter behov. Active Spirulina er også alsidig, da du kan indtage den som frisk mad, tørret mad eller i tabletform. Det har også mange skønhedsmæssige fordele for din hud, hvilket gør det til en all-around vinder!

Hver tablet har en hurtig og nem måde at inkorporere spirulina i din kost. Active Spirulina Tabletter indeholder alle de essentielle næringsstoffer for en sund livsstil. Den er spækket med vitaminer, mineraler og phytonutrients, den har en fantastisk smag og er praktisk at bruge.

Tag et skridt i den rigtige retning og start din sunde livsstilsrejse med Holisitcs 100% økologiske, rå og veganske spirulina-tabletter.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Kundeanmeldelser siger, at de elsker dette produkt. Kommer i kapsler, men kan åbnes og opløses i mad. Bland det i din morgenjuice eller drik det med vand, hvor som helst du går - Spirulina er altid med dig. Du kan også tilføje det til nogle af dine retter.

Fakta

 • 250 tabletter
 • 0,54 kr/tabl
 • Tabletform

  Ca pris: 139 Kr

  Indeholder annoncer

9.4
Økologisk Spirulina & Chlorella

Spirulina og Chlorella er de mest undersøgte grønne alger på planeten. De er blevet brugt i århundreder i Asien og Afrika til at bekæmpe fejlernæring, forbedre immuniteten og endda behandle kræft. Du kan nu få dem i en praktisk, nem at sluge kapsel fra WeightWorld.

Weightworlds Spirulina- og Chlorella-kapsler er en fantastisk måde at få din daglige dosis ernæring på, min ven. Uanset om du leder efter energi, et sundt immunsystem eller for at forbedre dit humør - vi har dig dækket. Med kun én portion spirulina og chlorella kan du få alt fra jern, kobber og magnesium til B-vitaminer, omega 3 fedtsyrer og alle 9 essentielle aminosyrer! Det er ikke alt! Med regelmæssig brug af spirulina og chlorella kapsler vil du få forbedret hjernesundhed og mental klarhed.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Healtworlds økologiske spirulina- og chlorella-kapsler er tilbyder fantastisk kvalitet. Prisen er måske lidt højere end de andre, så dette er til dem, der leder efter god kvalitet for det lille ekstra. Det er spækket med jern, kobber, magnesium, B-vitaminer, Omega 3 fedtsyrer og alle 9 essentielle aminosyrer til energi, ernæring, hjernesundhed og immunforsvar.

Fakta

 • 180 kapsler
 • 1,34 kr/kapsel
 • 750 mg/kapsel

Ca pris: 249 Kr

Indeholder annoncer

8.8
Spirulina ØKO

Med al hypen omkring spirulina, ville du gøre klogt i at finde ud af mere. Spirulina er en type blågrønalge, der også kaldes en mikroalge. Selve algerne har været på jorden i flere milliarder år og er vokset i ferskvand her.

Healthell, en virksomhed, der er engageret i bæredygtig livsstil, mener, at spirulina er en naturlig superfood med ernæringsmæssige værdier, du vil savle over. Dem tilbyder 100% økologiske spirulinapulver. Alger indeholder rigtig høje næringsværdier af for eksempel protein, mineralet jern, calcium, magnesium, mangan, kalium og zink.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Healthwell, et af de mest kendte mærker i Skandinavien, der tilbyder alt indenfor helsekost, tilbyder gode priser, men også god kvalitet! Hos denne leverandør kan du være sikker på, at du får det, du køber.

Fakta

 • 200 - 600 g
 • 0,52 kr/g
 • Økologisk

Ca pris: 105 Kr

Indeholder annoncer

Vores købsguide Spirulina

Spirulina – den fantastiske superfood

Spirulina er en mikroskopisk alge, som er fyldt med vitaminer, proteiner og diverse mineraler. Algen er blevet anerkendt som en såkaldt superfood, da dens indhold af blandt andet mineraler og vitaminer langt overgår andre fødevarers indhold og giver en masse benefits til dem, som tager det. 

Spirulina blev anerkendt i den vestlige verden efter at NASA havde brugt algen som kosttilskud til astronauter på rummissioner. Forskningsartikler, som har fokuseret på den lille alge, er blandt andet kommet frem til at den kan hjælpe med at bekæmpe visse sygdomssymptomer, samt at den i visse tilfælde kan have anti cancer benefits. 

Spirulina er ikke blot en alge, men en gruppering af bakterier, kendt som cyanobakterier. Bakterie gruppen kaldes også for ‘blågrønalger’, navngivet således, da de for det meste findes i de blå og grønne alger, som findes i vandkilder. 

Du behøver ikke lede hele nettet rundt for at finde ud af hvad spirulina er, hvad det kan, hvordan det kan bruges og hvilket produkt der er bedst; vi har nemlig samlet det hele for dig på én side, spækket med informationer og en gennemarbejdet topliste over produkter som er bedst i test.

Klorofyl – planternes blod

Spirulina får sin flotte farve fra klorofyl, men hvad er det egentlig? Klorofyl er et pigment, som er en vigtig del af fotosyntesen; det er blandt andet denne farve, som gør at planterne kan optage og lave energi fra solens lys (da klorofyl netop gør det muligt at absorbere blåt og rødt lys). 

Det er også af denne grund, at de fleste planter netop er meget grønne (hvad end det er på stilke eller blade). Dette er den ultimative farve for at optage så meget energi fra solens stråler som muligt. 

Man kan derfor sige, at klorofyl på en måde er planternes blod, da dens koncentration er med til at bestemme absorptionsevnen for planten, og uden denne (og dens, for det meste, grønne farve), ville planterne ikke være i stand til at vokse og drage nytte af solens lys. 

spirulina alger

Idéer til hvordan du kan inkorporere spirulina i din mad

Da mængden af spirulina man bør indtage om dagen ikke er særlig stor (mængden varierer fra producent til producent, tjek altid varebeskrivelsen inden indtagelse), kan du nemt inkorporere superfooden i din mad. 

Det bør dog nævnes, at algen har en hav-agtig smag, som ikke alle vil bryde sig om. Den kan dog maskeres, hvis man kombinerer pulveret med andre lækre produkter (eller vælger at tage tilskuddet som piller, kapsler, eller tabletter i stedet). 

Her kan du få lidt idéer til mad sammensætninger, hvor spirulina kan indgå naturligt:

 • Som drys ovenpå yoghurt (gerne en med smag, som ikke er naturel), sammen med en lækker granola, dadler og friske bær eller hakkede nødder. 
 • I smoothies, maskeret af banan, søde frugter/bær, eller i en grøn smoothie med spinat eller grønkål. 
 • I havregrød; du kan også vælge at lave overnight oats, som ikke kræver kogning, men blot skal stå og samle sig natten over i dit køleskab. 
 • I smoothie bowls (ekstra tykke smoothies, som kan spises med ske). Hvis du vælger nogle neutrale farver til dine andre ingredienser, så kan du få nogle flotte grønne og blå smoothie bowls ud af det. 
 • I muffins → en lys muffin kan hurtigt få en helt anden kulør, ved et lille drys spirulina pulver. 
 • I friskpresset juice; dermed får du en endnu større mængde af mineraler og vitaminer, samt lidt ekstra protein. 
 • I brød eller pasta som en smagsgiver og som naturlig farve. 

Find dit foretrukne spirulina kosttilskud

Spirulina kan komme i forskellige koncentrationer af klorofyl, hvilket kan være med til at variere produktets farve. Generelt som fingerregel kan man sige, at de spirulina produkter som har den kraftigste farve oftest er dem som har det højeste indhold af både klorofyl, samt vitaminer og mineraler. 

Nogle vil måske føle sig mere draget af den blå version af spirulina, som er på markedet, og som blandt andet kan bruges i opskrifter, til at lave nogle smukke (naturlige) blå farver. Produktet er blandt andet meget kendt som substitut for andre blå naturprodukter, såsom butterfly pea powder.

Hvis du ikke er interesseret i at bruge spirulina som pulver (måske fordi du er bange for den interessante smag), så kan du også sagtens købe det i form af piller, kapsler eller tabletter, som tages hurtigt og smertefrit, uden at efterlade en dårlig smag i munden. 

Øverst finder du vores vurdering af hvad det bedste produkt er, men du kan selvfølgelig selv overveje hvad du er mest til, og derefter tage et valg om hvilket produkt der er det rigtige for dig. 

spirulina kosttilskud tabletter pulver

FAQ

Hvad er spirulina? 

Spirulina er en ferskvands plante, som pulveriseres og sælges i forskellige former på markedet. Det er nærmere bestemt en alge, og defineres som en superfood. 

Hvad er spirulina godt for? 

Spirulina er en fantastisk kilde til protein og jern. Grundet protein niveauet (som er næsten dobbelt så højt som i kød), kan den hjælpe dig med din muskelvækst og mæthedsfornemmelse. 

Hvorfor er spirulina grønt eller blåt? 

Fordi det er en alge; det er algens indhold af klorofyl som giver den dens kraftige farve. 

Er der bivirkninger ved at spise spirulina?

Det kan der godt være, da nogle mennesker er allergiske over for visse alger, men dette er som sagt en allergi. Små (anbefalede) mængder bør ellers ikke lede til bivirkninger derudover. 

Hvordan smager spirulina?

Spirulina har en ferskvands agtig smag, som dog ofte kan dækkes af andre fødevarers smag (grundet den lille mængde, man indtager). 

Konklusion

Vi håber, at du kunne bruge denne artikel til at få svar på dine spørgsmål vedrørende dette kosttilskud – og at du føler dig klædt bedre på, når du skal gennemgå markedets mange varianter. 

Med et fantastisk produkt, som blandt andet kan dække nærmest hele dit daglige jernindtag, og som kan være en god hjælp til at få flere proteiner ind i din diæt, og uden nogen bivirkninger (når taget i de rette mængder), er der nærmest intet negativt at sige om dette produkt. 

Derudover kan du som sagt bruge vores topliste til at få en idé om hvilke produkter der er de bedste, og dermed finde det produkt, som er bedst til dig. 

Kildehenvisning

https://livsstil.tv2.dk/mad/opskrift/spirulinabowl-med-banan-og-sommerbaer

https://journals.asm.org/doi/pdf/10.1128/mr.47.4.551-578.1983

https://link.springer.com/article/10.1007/BF00004024

https://www.hindawi.com/journals/ecam/2011/531053/

Opdateret 28.12.2022