Om os

Grunden til, at vi valgte at skabe Bedstekosttilskud.dk

Med den kombinerede viden og interesse inden for fitness og holistisk velvære, var det nærmest kun et spørgsmål om tid, før vi ville omsætte dette til et konkret produkt. Vores ønske har altid været at kunne videregive information, som vi havde svært ved at finde, da vi startede med at interessere os for disse emner. 

Hvad du kan forvente af vores artikler

Vores artikler er opbygget af to fundamentale koncepter. Først og fremmest er hver artikel velinformeret, researchet, og skrevet med ønske om at oplyse og besvare spørgsmål, som folk måtte have i forbindelse med trænings- og tilskudsprodukter. 

Dernæst kommer vores idé om at finde frem til det bedste produkt, så du ikke behøver bruge din tid på det. Selvfølgelig leder forskellige folk efter forskellige ting i deres kosttilskud, og derfor opfordrer vi også til, at du bruger vores topliste som et udgangspunkt, eller som én holdning blandt mange om hvad der er det bedste. 

Når det så er sagt, så er vores valg altid baseret på tests, så vi kan stå ved de lister, vi lægger ud. Vi ved udmærket godt hvor irriterende det kan være at få fat i et produkt, som bare på ingen måde virker – tro os, vi har været der (det var blandt andet derfor at Bedstekosttilskud blev til 🙂 ).

Vil du gerne i kontakt med os?

Hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du gerne vil i kontakt med os af andre grunde, så kan du altid skrive til os ved at bruge denne kontaktformular

Vi tager også meget gerne imod tips om nye kosttilskud, som er kommet på markedet, og som vi endnu ikke har skrevet om på vores side. Hvis du ligger inde med gode (eller dårlige) erfaringer med et nyt produkt, så skal du ikke holde dig tilbage, vi vil meget gerne høre fra dig!

En afsluttende bemærkning

Vi håber meget, at du kommer til at få glæde af vores artikler, og at du finder informationen nyttig. Derudover kan du forvente at vores toplister er baserede på tests, vi selv har udført, og som bliver sat op imod anmeldelser og vurderinger fra kunder på nettet. 

På denne måde kan vi garantere, at du får så meget information med dig, og har et så godt grundlag for dit køb, som overhovedet muligt. Vi ønsker dig held og lykke på din rejse ind i dette spændende univers, og håber at du vil tage os med dig, når du overvejer hvilke produkter, der er de bedste 🙂

Andreas - stifter af Bedstekosttilskud.dk
Andreas – stifter af Bedstekosttilskud.dk
Siden drives af North Edge Media AB,
Gesällvägen 2
294 77 Sölvesborg
Org. 559341-1563
kontaktaoss@northedgemedia.com