Bedste proteinpulver 2024

Toppliste Bedste Proteinpulver

Bedst i Test
9.8
Core Protein Pro

Du ved godt, at protein er det bedste supplement at tage efter din træning, ikke? Vi har det bedste proteintilskud her. Det er Core Protein Pro fra SvenskKosttilskud.dk.

Core Protein Pro fra SvenskKosttilskud.dk er et proteintilskud af høj kvalitet, der hjælper dig med at nå dine fitnessmål. Core Protein Pro har et proteinindhold på 89%, hvilket er mere end noget andet produkt på markedet. Core Protein Pro er laktosefri og giver lynhurtig absorption, grundet sin unikke produktionsproces.

Når det kommer til prisen, er produktet meget fornuftigt, og du kan vælge mellem at prøve en lille 800g pakke, eller gå efter 3 kg. Kommer også i flere smagsvarianter, men vi anbefaler chokolade.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Core Protein Pro er det perfekte valg for folk, der ønsker at få mest muligt ud af deres træning og kost. Den er lavet af en blanding af hydrolysat og isolat proteinkilder for at øge absorptionen, en kombination af hurtige og langsomt fordøjelige proteiner og kan spises, hvis du er laktoseintolerant - Core Protein Pro er den perfekte løsning til at få dit daglige proteinindtag - og har lavt laktoseindhold!

Er der nogen bagdele med produktet?

Vær opmærksom på, at produkterne ikke er laktosefri, men lavt laktoseindhold. Hvis du leder efter et 100 % laktosefrit produkt, er dette ikke noget for dig.

Fakta

 • 3 kg
 • 319,67 kr/kg
 • 89% protein
Meget gode smage
9.5
Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional

Vil du have det bedste for din krop og for dine smagsløg? Scitec Nutrition Whey Protein har 12 perfekte valg. 100% Whey Protein Professional kommer i det bedste kvalitet og fås i 12 adskillige lækre smagsvarianter. Du kan vælge mellem forskellige smage, men vigtigst af alt har du truffet et godt valg for dit helbred.

Scitec Nutrition - Whey Protein Professional er et 100% naturligt og komplet protein og alle smaker har 73% protein i dem, designet til maksimal absorption. Det er en rig kilde til alle de essentielle aminosyrer, inklusive høj biologisk værdi og koncentreret form. Den er fantastisk, når den bruges som shake før træning eller efter træning.

Vi anbefaler Banana, Chocolate Hazelnut, and Salted Caramel

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Vi valgte at medbringe Scitec Nutritions proteinpulvere, fordi de har et stort udvalg af smagsvarianter, som alle har 73% protein! De er normalt ikke udsolgt, som nogle andre leverandører nogle gange kan være. 

Fakta

 • 920 g
 • 292 kr/kg
 • 73,3% protein

 

God pris
9.6
Bodylab Whey 100 (1 kg)

Bodylab Whey 100 er et produkt af højeste kvalitet protein fra frisk mælk fra køer. Den kommer i mange lækre smagsvarianter, der er den perfekte balance mellem kulhydrater og fedt til den hårdeste træning. Uanset om du er nybegynder eller atlet på højt niveau, så vil det klassiske proteinpulver, som har været på markedet længe, hjælpe dig med at nå dine fitnessmål hurtigere end nogensinde før.

Når det kommer til proteinindhold, afhænger det af, hvis smag du vælger. Det varierer fra 70-78% protein. Den eneste smag på 78% er neutral, men vi anbefaler disse tre, som har omkring 75% protein, og har en god smag.

 • Vanilla (75% protein)
 • Vanilla Iced Coffee (75% protein)
 • Salted Caramel (74% protein)

Vi kan også anbefale den klassiske Ultimate Chocolate. Det er en bestseller, der smager godt, men den har lidt mindre protein, på 70%.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Bodylab har lavet produkter siden 2003 og de har haft dette produkt siden starten. det er 19 år. Hvis det ikke siger noget om produktet, så ved jeg det ikke!

Fakta

 • 1 - 12 kg
 • 249 - 208 kr/kg (Mængderabat)
 • 70 - 78% protein
9.4
Proteinpulver Protein.dk

Stop med at spilde tid og penge på billige proteinpulvere. Protein.dk's protein er ikke kun af høj kvalitet Med intet andet end de bedste ingredienser kan du nå dit vægtmål på ingen tid og vedligeholde de perfekte muskler. Den er uden tilsat sukker, så du kan være sikker på, at du ikke indtager unødvendige kalorier, hvilket gør det nemmere for dig at kontrollere din vægt.

Leder du efter det bedste proteinpulver til din træning? Dette er til dig, der ikke har problemer med at bruge lidt ekstra penge på et godt proteinpulver.

Ikke sikker på, hvem smag du skal vælge? De tilbyder smagsprøver for helt ned til 20 kr.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Med kun 134 kcal pr. portion, en god smag og 25 g protein pr. pakke, har Protein.dk skabt et proteinpulver, der er gavnligt for muskler og et bæredygtigt vægttab. Primært er prisen 232 kr/kg, men de rabatterer nye og lavere ned til 162 kr/kg. Den er ikke den dyreste på markedet, men heller ikke den billigste, men en ting er sikker, den er af god kvalitet.

Fakta

 • 600 g - 1,2 kg
 • 162 - 232 kr/kg (Afhængig af rabat)
 • 75% protein
"Less Sweet" mulighed
9.3
Core Whey Protein

Core Whey Protein er ultrafiltreret valleprotein for at give din krop de hurtige byggematerialer, den har brug for. Den fås i 15 lækre smagsvarianter såsom chokolade- eller vaniljesmag, men du kan også købe den usødet, så du kan lave din egen smag. Proteinet er af højeste kvalitet og kommer i en række forskellige formler afhængigt af dine mål.

Det vigtigste måltid for kroppen er morgenmad. Hvis du er en af dem på farten, er Core Whey Protein din bedste ven. Dette ultrafiltrerede proteinpulver af høj kvalitet er perfekt til morgenmad på farten. Bland blot i en krukke mælk og ryst den op med is.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Grunden til at vi kan lide denne er på grund af mulighederne! Der er så mange varianter at vælge imellem, og nogle af smagene har en "Less Sweet" mulighed. Den har også 80% protein, hvilket er meget højt. Her kan du virkelig vælge den, der passer dig bedst.

Fakta

 • 1 - 4 kg
 • 173 - 209 kr/kg (Mængderabat)
 • 80% protein
Vegansk
9.1
Vegan protein Healthwell

Farvel kød, hej vegansk protein! Uanset om du er veganer eller ej, er det vigtigt at spise en afbalanceret kost. Men det kan være svært at finde den rigtige balance. Healthwell Vegan Protein er her for at gøre det nemmere! Med 74 % protein og vitamin B12, B6, selen og vegansk D-vitamin har du alt, hvad du behøver for at skabe en sund kost. Og det kommer i flere smagsvarianter, så du kan blande dine muligheder!

Protein er nøgleingrediensen til muskelvækst og restitution. Men dette gælder ikke kun for kødspisere - Healthwell Vegan Protein er også det perfekte supplement til veganske kroppe. Den har naturlige smagsstoffer, højt proteinindhold og er beriget med vigtige vitaminer og mineraler. Healthwells veganske protein er et sojafrit, plantebaseret alternativ lavet af naturlige ingredienser.

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Det kan nogle gange være svært at finde vegansk proteinpulver. Healthwell giver dig et velsmagende, men også proteinrigt proteinpulver, som er sjældent at finde!

Fakta

 • 400 - 1200 g
 • 262 - 337 kr/kg (Mængderabat)
 • Vegansk (Havre, ærter og ris)
Sojaprotein
9.2
Core Soy Protein

Core Soy Protein er et sojaproteinisolat af høj kvalitet. Det er en fremragende kilde til protein og er laktosefri, vegetabilsk og har ingen sukkerarter i sig. Den indeholder en lang række vitaminer og mineraler, og en lav mængde kulhydrater. Core Soy Protein er GMO-fri, så du kan være sikker på, at du får det bedste sojaproteinisolat til dit helbred.

Sojaprotein er et kvalitetsprotein, og Core sojaprotein har den ekstra fordel, at det er laktosefrit og sukkerfrit. Det er også GMO-frit. Dette sojaisolat med højt proteinindhold indeholder en utrolig høj mængde protein (86%) af planteproteiner. Soja har vist sig at være hjertesundt med gavnlige effekter på kolesterolniveauer.

Fås i flere smagsvarianter, men vi anbefaler Vanille (Vanilje smag)

Hvorfor valgte vi netop dette produkt?

Når det kommer til vegetabilsk og laktosefri protein, er der ingen, der gør det bedre end Core Soy Protein fra Svenskkosttilskud.dk. 86% protein og er en fremragende kilde til vitaminer og mineraler. Den er sukkerfri, laktosefri, GMO-fri og har en naturlig lækker smag, som du helt sikkert vil elske.

Fakta

 • 1 - 3 kg
 • 173 - 199 kr/kg
 • 86% protein (vegetabilsk!)
Lavt i laktose og fedt
9
Whey-100 Star Nutrition

Du er altid på farten, og det er svært at pakke en sund morgenmad med i tasken. Derfor har vi dækket dig. Dems 100% valleproteinisolat er lavt i laktose og fedt (1%) hvilket gør proteinprocenten meget høj (85%). Hold dine muskler mættede og har det godt på ethvert tidspunkt af dagen med Whey-100.

Du behøver ikke længere bekymre dig om de usunde ting uden at ofre de højkvalitetsproteiner, du har brug for for at opbygge muskler eller forblive sund. Whey-100 er det perfekte valleproteintilskud til fitnessfreaks og bodybuildere. Da det er højt i protein, er det perfekt, hvis du prøver at holde øje med dine kalorier.

Er der nogle man skal være opmærksom på?

Bemærk venligst, at dette ikke er laktosefrit, kun lavt laktoseindhold.

Fakta

 • 1 kg
 • 329 kr/kg
 • 85% protein

 

Vores købsguide Proteinpulver

bedste proteinpulver bedst i test

En opsummering omkring hvad proteinpulver er

Proteinpulver kan hjælpe dig med at få mere protein ind i din daglige diæt, hvilket især kan være brugbart for folk som leder efter vegetariske og veganske muligheder, som tit ender i proteinmangel. Vi gennemgår de bedste proteinpulveres indhold og finder de bedste valgmuligheder til dig, så du kan komme i gang med at bruge proteinpulveret.

Et proteinpulver er en pulveriseret form af en protein forbindelse. Proteiner er opbygget af aminosyrer, som er essentielle for alle. Mennesker skal helst have en diæt som består af 10-20% protein. Den gængse danskers proteinmængde i diæten lå i 2013 på 16%, så altså lidt under den høje del af anbefalingen. 

Protein indgår ofte automatisk i vores kost, men med et kosttilskud kan man få de sidste procenter, som man mangler. For folk der træner meget, og dermed nedbryder musklerne ofte, er det ekstra vigtigt at skaffe sig proteinkilder efter træning, så du kan opbygge musklerne hurtigst og bedst muligt. 

Proteinpulveret indeholder er nemt for mange folk at tage med sig på farten og kræver ikke yderligere tilberedning eller ingredienser end en kold væske, som det kan blandes op med, hvilket er hvorfor mange vælger at have en proteinshake med sig i fitnesscentret. 

Proteinpulver kan bruges af både mænd og kvinder; der findes proteinpulvere som markedsfører sig selv som ‘til mænd’ eller ‘til kvinder’, men de indeholder som oftest altid de samme ingredienser alligevel, så det er ikke noget, du behøver have for øje. 

Har du brug for at tage på i vægt? Tjek vores guide på weight gainers.

Måder, hvorpå du kan inkorporere proteinpulver i din diæt 

Med proteinpulver bliver det nemt at skabe muskelopbygning, ligegyldigt hvor ferm du er i et køkken.

Hvis du er typen som ikke gider eksperimentere for meget og ikke kan overskue at stå og kokkerere hver dag, så kan du altid blande dit proteinpulver med vand eller mælk. Dermed har du en lækker (afhængig af smag selvfølgelig) proteinholdig drik, du kan tage med dig. 

Hvis du ikke gider drikke din proteindrik, eller bare godt kan lide at lave mad, så kan du tilføje protein til et hav af retter. Hvordan proteinpulveret kommer til at tage sig ud i dine retter, afhænger blandt andet af om du har valgt en variant med eller uden sukker. Hvis dens indhold er uden sukker, kan proteinet tilføjes til saltet mad uden problemer. 

Mange vælger at bruge proteinpulver i deres smoothies, havregrød, kager, brød eller hvilke som helst andre retter der har et lavt proteinindhold (hvis du bruger en smagsneutral variant). 

Typer af proteinpulver, du kan vælge imellem

Nogle proteinpulvere indeholder forgrenede aminosyrer, hvoraf tre af disse (som findes i nogle proteinpulvere) ikke produceres af mennesker, men stadig er essentielle. Derudover kommer proteinpulvere fra forskellige proteinkilder, som alle har forskelligt indhold, forskellige smage og varierer i hvorvidt de er økologiske eller ej. 

Generelt er der disse typer proteinkilder i de mest populære proteinpulvere: 

 • Valle (også kaldet ‘whey’ på engelsk). 
 • Kasein (casein) 
 • Soya
 • Æg
 • Ris

Valle og kasein pulvere er de mest populære og begge to er baseret på komælk. Mange laktoseintolerante kan alligevel godt tåle valle / whey proteinpulver, da der nærmest intet laktose er at finde i produktet.

Kasein er et mælkeprotein, som kommer fra komælk og udvikler sig i forbindelse med ostefremstilling. Kasein er ikke lige så let for kroppen at fordøje og vil derfor også tage længere tid at blive optaget af kroppen. 

Folk med mælkeallergi og laktoseintolerans bør holde sig langt væk fra kasein proteinpulver, da det blandt andet er kasein som er et af de stoffer, du er mest allergisk overfor.

Derudover findes der også både økologiske og ikke-økologiske varianter, hvis man går op i det. Det er ikke nødvendigvis fordi at den høje kvalitet forsvinder hvis det ikke er en økologisk version, men til gengæld er der ofte bedre dyrevelfærd (hvis det ikke er en vegansk version) og produkterne indeholder ikke kunstigt fremstillede sødestoffer eller andre ingredienser. 

forskellige-typer-proteinpulver

En lille guide til smagsvarianter

Ud over de forskellige typer, kan du også få en lang række af forskellige smagsvarianter når du køber produktet, hvilket kan være med til at gøre det til en lidt mere spændende kilde til protein. 

Nogle af de mest populære (og begyndervenlige) smagsvarianter er:

 • Vanilje
 • Mørk Chokolade
 • Kokos
 • Peanut butter
 • Neutral (ingen smag)
 • Cookies & Cream 
 • Saltkaramel
 • Jordbær
 • Fersken / appelsin
 • Hindbær

Desværre er smag jo noget, som vi alle udvikler forskelligt, og derfor vil der aldrig være garanti for, at du vil synes ligesom godt om en smag som din ven (eller vores testpanel). 

Der er ikke så meget andet for end at prøve nogle forskellige varianter. Som udgangspunkt kan du kigge på listen ovenfor; der er en grund til at disse er nogle af de mest solgte smagsvarianter på tværs af alle producenter – det er fordi de smager godt og kan kombineres på mange måder i alskens opskrifter. 

Er du på udkig efter proteinpulver, vil du sikkert også have en rigtig god PWO, de bedste kan findes her. Magnesium er også meget almindeligt at tage i forbindelse med protein.

Tag proteinpulveret med i fitnesscentret

Hvis du er en person som går meget op i fitness, er det oplagt at skaffe dig en shaker (en drikkedunk; ofte med en eller anden form for genstand i toppen som kan hjælpe med at piske klumper ud, når du ryster den). 

Når du tager ned for at træne, tager du bare et enkelt scoop (de fleste proteinpulvere kommer med en doseringssked) proteinpulver og putter det tørre pulver ned i shakeren. Når så du er færdig med at træne, hælder du vand i dunken efter anvisning og ryster den, så du står tilbage med en blød væske, lignende mælk eller milkshake, afhængig af produkt. 

Proteinpulveret giver dine muskler næring, når de er blevet nedbrudt af træning – og derudover hjælper proteindrikken dig også med at forblive mæt, hvis du eksempelvis træner tidligt om eftermiddagen og der går nogle timer inden du skal have aftensmad. 

For personen på farten, er proteinpulveret et optimalt valg, selvom man selvfølgelig misser nogle af de andre gode kvaliteter fra ‘rigtige’ proteinkilder, sådan er det med alt kosttilskud – der er en grund til, at det er et ‘tilskud’. 

Men hvis du ikke har mulighed for at spise noget proteinholdigt lige efter din træning (eller hvis du bare godt kan lide den søde smag af proteinpulver), så vil vi helt sikkert råde dig til at supplere din træning med et af disse top produkter. 

tage proteinpulver i fitnesscenteret

Nu ved du, hvad det bedste proteinpulver er

Vi har fundet de 9 bedste produkter til dig, som du finder øverst i artiklen. Vores bedømmelser har vi sammenlignet forskellige, hvilket også er hvorfor vores liste er en ‘bedst i test’. 

I sidste ende er det vigtigt at pointere, at protein er protein; noget du bør fokusere på, er hvorvidt produktet indeholder et højt proteinindhold eller ej, så du kan få så mange essentielle aminosyrer som muligt. Vi håber, at vores guide her kan være med til at hjælpe dig i din vurdering af hvilket produkt, der er bedst for dig. 

Træner du hårdt, skal du muligvis støtte dine led, så du ikke får ondt i dem, læs mere om ledsmerter her.

FAQ

Hvad er proteinpulver lavet af?

Proteinpulvere kan få sine proteiner fra animalske eller vegetabilske kilder. De mest populære proteinpulvere får ofte proteinerne fra valle (whey), kasein, soja, æg og ris. 

Hvem kan bruge proteinpulver?

Både mænd og kvinder kan bruge proteinpulver – men for det meste bør proteinpulver primært bruges af folk som enten træner meget, eller vil supplere deres madvaner med mættende proteiner i stedet for usunde snacks. 

Kan proteinpulver drikkes i stedet for at spise et måltid?

Proteinpulver bør aldrig ses som alternativ til et måltid, men kan være en rigtig god ressource, hvis man er ude at træne og ikke har mulighed for at spise de første to timer efter en hård træning, hvor kroppen har brug for protein. 

Hvorfor er proteinpulver det mest populære kosttilskud?

Fordi det er en god proteinkilde for folk som ikke får nok protein og dermed ikke får muskelvækst. Derudover udvikles proteinpulveret i en masse spændende smagskombinationer, så alle kan være med. 

Er der bivirkninger ved at tage proteinpulver? 

Der er ikke som sådan bivirkninger ved proteinpulver, da det er et naturligt produkt – hverken for mænd eller kvinder. Dog kan store mængder proteinpulver lede til vægtforøgelse, uren hud og mave-irritationer. Sørg også for at du ikke er allergisk for ingredienser i produktet. 

Konklusion

Ligegyldigt om du er mest interesseret i at få din protein fra soja, casein, valle (whey), eller en anden kilde, så ved du nu, at proteinpulver er en smart måde at få inkorporeret de sidste procenter protein i din daglige diæt. 

Vi håber, at vores guide og topliste har været med til at give dig svar på dine spørgsmål og samtidigt kan hjælpe dig med at vælge det perfekte produkt. Hvis du er gået fuldstændig blindt ind i proteinpulver verden, så kan du altid kigge på det bedste produkt, som du finder øverst i vores ‘bedst i test’ liste, som ud fra vores vurdering er det ultimativt bedste produkt. 

Vi håber, at denne bedømmelse har været nyttig for dig, og ønsker dig held og lykke med dit køb og din brug af produktet i fremtiden. 

Læs også vores guide om kreatin.

Kildehenvisning – læs mere om videnskaben bag her

https://samvirke.dk/artikler/virker-proteinpulver

https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/sundhedsoplysning/sundhedsoplysning/kost/protein-makronaringsstof/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24814383/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24027189/

Opdateret 28.12.2022